стрічка

Ратнівського педофіла посадили на 10 років

12 Червня 2018, 13:41
Фото ілюстративне 1346 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Волинянин, який розбещував двох падчерок, проведе за ґратами 10 років.

Прокуратура Волинської області домоглася покарання для 47-річного мешканця Ратнівщини, обвинуваченого у розбещенні  двох неповнолітніх падчерок та насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 156 та ч.ч. 2,3 ст. 153 КК України). Про це повідомляє прес-служба державного правоохоронного органу.

У жовтні 2017 року Ковельський міськрайонний суд призначив чоловікові, який упродовж кількох років розбещував дівчаток віком 12 та 13 років й систематично чинив щодо них насильницькі дії, покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Таким чином суд, застосувавши ст. 69 Кримінального кодексу, призначив йому покарання більш м'яке, ніж передбачено законом за такі злочини. Не погодившись із таким вироком, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку, наполягаючи на призначенні суворішого покарання для розбещувача.

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Коментар