стрічка

Ківерчанка обурилась через відключення води у місті

11 Червня 2018, 15:00
1218

Ківерчанка Ольга Гонтар обурена проблемним водопостачанням у місті Ківерці.

Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

Ольга живе у Ківерцях на вулиці Васильєва. За її словами, часто бувають випадки, що води немає цілий день. Водопостачання з'являється лише пізно ввечері. Саме тоді і потрібно справитися зі всіма хатніми справами, гігієнічними процедурами та готуванням їжі.

«5:30 – прокидаюся, заходжу у ванну кімнату, відкриваю кран, хочу вмити обличчя, а водичка не тече. 7:30 – перед виходом з дому на роботу з надією відкриваю кран, а там сухо. Цілий день працюю на роботі і в 17:45 приходжу додому, знову відкриваю кран, хочу побачити водичку, адже треба зварити їсти, попрати, прибрати в будинку, закрити вареннячко з полуниці і т.д., як ви розумієте для цього потрібна водичка, а вона не тече. 22:00 – водички все ще немає. 23:00 –  думаєте є, а ні немає. 23:30 – О ДИВО! з'явилася вода і замість того, щоб лягати спати я починаю: варити їсти, прати, прибирати і т.д. десь до 1:30-2:00 ночі», – пише ківерчанка.

Жінка зізнається, неодноразово зверталася з проблемою до міської ради. Проте, остання знімає з себе відповідальність, аргументуючи це тим, що це не в її компетенції та пропонує звернутися до КП «Рівне вода».

«Дзвонили і туди до директора Хільчишина В.В. Сказав: приїду в Ківерці розберусь. А коли приїде не сказав. Що робити і як жити в таких умовах далі не розумію, адже я чесно сплачую за користування водою, то чому не отримую якісного водопостачання?» – бідкається Ольга.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024