стрічка

У Рожищі виступив переможець «Голосу країни»

11 Червня 2018, 16:21
1747

У Рожищі з ініціативи християн-баптистів та за підтримки міської ради відбувся Фестиваль сім’ї.

Головна його мета – популяризація сімейних цінностей. 

На початку заходу перед присутніми виступили Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук та заступник голови РДА Інна Сергійчук.

В'ячеслав Поліщук та Інна Сергійчук
В'ячеслав Поліщук та Інна Сергійчук

У своєму слові пастир Церкви ЄХБ Вадим Бандура сказав, що цей фестиваль - для людей, християн, що підтримують традиційні сімейні цінності.

Пастир наголосив на тому, що тільки Сім'я була, є і буде незмінним еталоном надійності для всіх часів і народів. Любити, поважати, прощати, бути вдячними, цінувати один одного – це ті цінності, які ми маємо виховувати в собі та вчити цьому наших дітей, сказав він. 

Вадим Бандура
Вадим Бандура

Організатори заходу провели масштабне свято з різноманітними конкурсами та розвагами. На Фестивалі сім'ї працювало багато локацій для дітей: малювали на асфальті, проводили спортивні ігри, ліпили. 



На дорозі поблизу площі Незалежності зробили хокейне та футбольне поле на асфальті. У самому парку на малюків чекали різноманітні розваги. Тут можна було й причепуритися, й зачіску у подарунок отримати.


Дітям дозволяли безкоштовно розважатися на великій надувній гірці, весело провести час на батутах і поласувати солодкою ватою.



А під берізками на сімейні пари чекали чепурні столики з букетиками квітів, де закохані могли не тільки побути вдвох, а й поговорити відверто, відповідаючи на заздалегідь приготовлені організатоорами запитання. 




Цікавим та захопливим був конкурс #Супертато.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Як у Рожищі #Супертата визначали.




А надвечір перед рожищанами виступив довгоочікуваний гість – український співак, учасник і переможець шоу «Голос країни» 2015 року» – Антон Копитін. Його виступ викликав бурю захопливих оплесків.

Довідково. Антон Копитін український співак, учасник і переможець шоу «Голос країни» 2015 року. Антон народився в місті Донецьку 11 липня 1984 року. Навчався в Донецькій гімназії № 21. Працював конферансьє в Донецькій філармонії. У зв’язку з військовим конфліктом на Сході України, у 2014 році разом із сім’єю переїхав до Києва. Через відсутність роботи займався всім підряд (від лагодження електрики до прочищення каналізаційних труб).

У 2014 році, наважившись, Антон вирушає підкорювати українську естраду з допомогою проекту «Голос країни». Дебютував досить вдало з піснею «Con te Partiro», до нього повернулася два тренери з чотирьох: Тіна Кароль і Олександр Пономарьов. Антон вибрав своїм наставником Тіну.  Він дійшов до фіналу проекту і в підсумку завоював перемогу.

Зараз багатодітний татусь та талановитий вокаліст подорожує з концертними турами та долучається до благодійності. Виступав уже в США, Польщі, Молдові. За три роки побував в усіх областях України. 

Ще одним подарунком для рожищан став спільний виступ Антона Копитіна з дружиною Ольгою. 


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024