стрічка

На Ковельщині знайшли польського голуба

09 Червня 2018, 11:02
Фото ілюстративне 1766
Фото ілюстративне

На Ковельщині до людей прибився польський голуб.

Про це повідомляє Людмила Майло на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

«У кого знайомі у Польщі? Прибився ГОЛУБ (голубка). На лапці номер телефону +(48)504926138 MAREK. У польській не шарю, здається там прохання подзвонити», – написала вона у дописі.

«Накорміть і випустіть. В нас такий жив місяць. В клітці нервував дуже. Власнику зателефонували відразу. Вони не охоче їх забирають. В нас просили відправити поштою!!!!! Без документів через кордон. Таких літає дуже багато», – порадила у коментарях Лілія Левчук.

Людмила розповідає, що нині знайдений голуб біля курей собі хазяйнує і зазначає, що у птаха на грудях пір'я вирване, враження, що він вдаривя грудьми об цемент.

За допомогою небайдужих людей вдалося зв'язатися із власником голуба.

«Таки соціальні мережі та месенджери - то сила!))) Приємно, що вони таки об'єднують людей!. Отже, по міжнародним переговорам перекладаю: пан Марек з Вроцлава, дуже зрадів дзвінку і новинам про голуба, який подолав більш ніж 600 км. Сказав, що він відпочине і сам полетить додому. Головне, щоб мав місце відпочити і поїсти. Просив подякувати всім зацікавленим в цій історії людям. І ще просив, якщо можна, розгледіти номер на колечку біля лапки голуба. Буде радий, якщо повідомлять коли голуб відлетів. Якщо є якась інфо - пишіть, я передам подрузі, а вона ще раз подзвонить Мареку). Цікава і якась тепла, дружня історія!», – написала Ірина Малиновська.

Коментар