стрічка

Єремеєв кликав її тричі: Олена Палагута розповіла про роботу у «Континіумі»

08 Червня 2018, 10:50
Олена Палагута 1678
Олена Палагута

У Луцьку топ-менеджерка групи компаній «Континіум» розповіла про те, як підприємство з пошиття курток стало фінансовим гігантом та лідером ринку.

Про це жінка говорила під час лекції на «Школі свідомого громадянина» Громадянського Руху «СВІДОМІ» у четвер, 7 червня.

Олена Палагута працює у групі компаній «Континіум» впродовж 23 років. До співпраці ще на початку роботи компанії її запросив один з акціонерів Ігор Єремєєв. Стверджує, що запрошував її до компанії тричі й при цьому був наполегливим. Саме це і стало вирішальним у виборі місця роботи.

Олена Палагута під час зустрічі не одноразово висловлювала свої думки щодо партнерства працівників та роботодавців. Каже, що головна проблема сьогодення в тому, що молоді працівники часто вважають роботодавців зобов'язаними. При цьому не хочуть вчитися і не прагнуть розвиватися на робочому місці. Говорила й про керівників, які повинні постійно мотивувати працівників заробітною платою чи новими цікавими проектами. Якщо керівник не зміг змотивувати працівника – то це проблема в керівнику.


 

Олена Палагута постійно згадувала одного з акціонерів компанії «Континіум» – Ігоря Єремєєва. Каже, що вразила його наполегливість і саме це дозволило йому та Степану Івахіву із підприємства із пошиття курток у селі Острожець розвинути групу компаній – фінансових лідерів ринку. Згадує, що Ігор Єремєєв настільки був поглинутий роботою та настільки вболівав за розвиток бізнесу, що сам займався розробкою графічного бренду «Континіум» та WOG. Під час відкриття нових заправних станцій він сам курував весь процес.

«Ігор Миронович міг займатися розкладанням товару, міг показувати, як мити підлогу, міг розповідати, які нігті мають бути у жінки, яка продає нафтопродукти. Він заглиблюватися у всі деталі», - згадує Олена Палагута.


 

Цікаво, що до виборчих компаній у яких у свій час брали участь обидва акціонери компанії, Олена Палагута ставиться як до чергового бізнес-проекту. Вона розповідає, що і цій справі Ігор Єремєєв був відданий на усі сто. Він постійно брав участь у житті округів та зустрічався із виборцями. Олена Палагута згадала й історію про те, як колись кандидат у депутати проводив зустріч із запаленням легень.

«Я не зустрічала людину, яка настільки віддавала себе тій справі, якою він займався. Пам’ятаю, зимою Ігор Миронович захворів на запалення легень, коли ми їздили по округах. У мікроавтобусі його поїли гарячим чаєм та робили уколи. В одному з клубів температура повітря була -20, а він там мав говорити орієнтовно годину. І так в кожному населеному пункті, тобто, в нього реально не було можливості відновити свої сили. І от коли біля тебе так трудиться людина, то як ви думаєте, хочеться біля неї працювати? Однозначно, так» – згадує Олена Палагута.

Лучанам спікер порадила ніколи не витрачати часу, прокидатися дуже рано, особливо у літню пору та якнайбільше часу присвячувати рідним та близьким людям.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024