стрічка

Іваничівщина готується до Європейських Днів Добросусідства

07 Червня 2018, 07:26
949

На Іваничівщині готуються до проведення Європейських Днів Добросусідства.

Про це йшлося 5 червня на нараді у голови Іваничівської райдержадміністрації Лілії Кревської, де присутні детально обговорили організаційні питання, зокрема, місце проведення заходу, окреслили примірний план заходів проведення Європейських Днів Добросусідства, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Присутні також закцентували увагу на остаточному визначенні місця проведення заходу, облаштуванні під’їзних шляхів, встановленні вказівників до місця проведення заходів та інформаційних показників напрямів руху.

Лілія Богданівна зазначила, що потрібно узгодити з відповідальними особами дату проведення заходу, уточнити списки учасників творчих та спортивних колективів району, забезпечити охорону громадського порядку та медичного супроводу під час проведення заходу, а також на належному рівні провести культурно-мистецькі та спортивні заходи.

У рамках підготовки до проведення Днів Добросусідства голова РДА Лілія Кревська дала доручення розробити план заходів святкування, членам організаційного комітету врахувати усі зазначені завдання і провести усі заплановані заходи на високому організаційному рівні.

Нагадаємо, під керівництвом голови районної державної адміністрації, голови комісії Лілії Кревської 4 червня відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024