стрічка

Відомий волинський музикант Morphom презентував нову пісню

04 Червня 2018, 18:36
Роман Черенов 1321
Роман Черенов

Музикант та саундпродюсер з Ковеля Роман Черенов під псевдонімом Morphom презентував новий сингл «Ти Знаєш» і відео на нього.

Про це повідомляє liroom.com.ua.

«Ще на початку нульових я починав свій шлях у музиці з участі в різних метал-гуртах, де, у тому числі, був і вокалістом. У продюсування я прийшов у 2011 році. З цього моменту я перестав співати і мене захопила електроніка та музика для кіно. Знадобився час, аби підготуватись до нового марафону, який стартує прямо зараз. Сьогодні мені не так важливо, яким стилем назвуть мої нові композиції. Головне, щоб після першої порції слухач захотів ще», – розповідає Роман.

Режисером відео став сам автор пісні. Роман Черенов розповів, що не ставив собі на меті зняти «якусь драматургію, скоріше хотіли передати характер дівчини та загальну емоцію пісні». Головну жіночу роль виконала акторка Анна Сеттарова, яка також знімалась у дебютному кліпі музиканта LAUD.

Нагадаємо, що ковельчанин Роман Черенов переміг у номінації «Кращий дует» під час церемонії нагородження премії YUNA-2018.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024