стрічка

Турнір пам’яті Єремеєва: у любешівському парку змагалися боксери

04 Червня 2018, 13:57
2056

Упродовж суботи та неділі любешівських парк відпочинку став ареною боксерських поєдинків у рамках  міжнародного турніру пам’яті народного депутата Ігоря Єремеєва.

Це вже вдруге подібний турнір відбувся в поліському райцентрі, але цьогоріч – більш представницький, адже відчутно розширив не лише кількість, але і географію: на табличках учасників можна було прочитати назви міст ледве що не з усіх областей України, прибули в Любешів спробувати свої сили також бійці і з Білорусі. Загалом, понад сто спортсменів демонстрували міцність і влучність своїх кулаків на рингу під віковими липами та дубами.

Окрім самих поєдинків, глядачі, а їх зібралося біля рингу чимало, особливо надвечір, у неділі, побачили й урочисте відкриття турніру – з почесними гостями високого рангу та професійними й самодіяльними артистами. Так, з привітальними словами до любешівців звернулися народний депутат Степан Івахів, брат Ігоря Єремеєва Євген Єремеєв, очільники районної та селищної влади, а розважав публіку музичними номерами заслужений артист естрадного мистецтва України Олександр Голощук.

 










Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024