стрічка

У Луцькому районі ведеться запекла боротьба за землі агропідприємства

04 Червня 2018, 09:25
Фото ілюстративне 1121 Джерело: kavtoday.ru
Фото ілюстративне

Нового директора «Перемоги» не пустили на його робоче місце.

На початку травня Національна академія аграрних наук України оголосила конкурс на посаду директора державного підприємства «Дослідне господарство «Перемога», що у селі Баківці Луцького району. У конкурсі переміг Володимир Колодійчук, який замінить колишнього керівника Олега Яворського.

Втім, нового директора підприємства не пустили на його робоче місце, йдеться у сюжеті «Волинь. Суспільне».

Колодійчук запевняє, що його попередник виставив приватну охорону, яка і не пустила нового керівника «Перемоги».

«Наказом Національної академії аграрних наук України мене призначили директором. Я приїхав на роботу, а мене не допустили. Тут якісь невідомі люди були, вони сказали, що директор заключив із ними договір на охорону. Навіть трохи почали мене лякати, казали, що знають, де я живу», – розповів Володимир Колодійчук.

Потрапити на територію підприємства Володимиру Колодійчуку допомогли атовці та поліція. Чоловіки ж, які назвалися охоронною структурою, виявилися жителями Київської області. 

Новий директор також розповів, що на робочому місці не було жодного працівника «Дослідного господарства «Перемога».

«Я так розумію, що дали команду, щоб колектив розійшовся з робочого місця», – каже Володимир Колодійчук

Баківцівський сільський голова Руслана Пастерук каже, що останні роки землю, що є у державній власності, обробляло приватне підприємство «Олімп–Агро».

«Державне господарство має право на існування, Але воно повинне працювати на державу, а не так, як при колишньому керівникові – на його приватну фірму», – каже Руслана Пастерук.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024