стрічка

На Волині стартує мережа Район.Діти

23 Травня 2023, 14:40
На Волині стартує мережа Район.Діти 1607
На Волині стартує мережа Район.Діти

Національна мережа гіперлокальних видань Район.in.ua запрошує волинських школярів стати учасниками гуртків з медіаграмотності.

Учасниками можуть стати діти віком від 12 років, які проживають у громадах Волині: Поромівській, Любомльській, Володимирській, Шацькій, Павлівський, Рожищенській, Ковельській, Ратнівській та інших громадах.

Заняття з медіаграмотності  будуть проводити журналісти Район.in.ua. Діти навчаться аналізувати та перевіряти інформацію, а також самостійно створювати контент.

Учасники отримають:

  • базові знання з медіаграмотності;
  • основні навички журналістів, фотографів, відеографів, ведучих;
  • практичні поради, як перевіряти повідомлення у соцмережах;
  • дізнаються як використовувати медійність у майбутній професії;
  • деякі слухачі зможуть пройти журналістську практику у мережі Район.in.ua

Для того, аби зареєструватися необхідно заповнити реєстраційну форму під час проведення заходу у вашому населеному пункті.

Створення проєкту з медіаграмотності «Район.Діти» стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю ГО «СІД Медіа Груп» та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024