стрічка

«Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»: на Волині відбулось спецпогашення поштового блоку

09 Травня 2023, 15:15
«Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»: на Волині відбулось спецпогашення поштового блоку 917
«Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»: на Волині відбулось спецпогашення поштового блоку

На Волині відбулось спецпогашення поштового блоку. 

Він присвячений захисникам і захисницям України, які боронять українську землю від загарбників, та тим, хто віддав своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Про це повідомили у ГУНП у Волинській області.

На марках зображені бійці Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України.

Долучився до цієї події начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко разом з головою обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком, головою обласної ради Григорієм Недопадом, командиром ВЧ 1141 Нацгвардії Володимиром Олійником, командиром Луцького прикордонного загону Сергієм Лозінським, директором філії Укрпошти Іваном Люсаком.

Саме Національна поліція, Національна гвардія та Державна прикордонна служба складають основу нових штурмових бригад Гвардії наступу, які вже проходять бойові злагодження і готові вибивати окупантів з нашої землі.

На честь цих мотивованих воїнів і випущені поштові марки, які віднині можна придбати в будь-якому відділенні Укрпошти.

«Штурмова бригада Національної поліції має назву «Лють», до складу якої входять поліцейські-добровольці з усієї України. Значна частина з них – саме волинські поліцейські, які пішли без вагань, щоб визволяти наші землі», - наголосив Юрій Крошко.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024