стрічка

Дрон над кремлем: в Офісі президента вважають, що росія готує теракт

03 Травня 2023, 18:08
Дрон над кремлем: в Офісі президента вважають, що росія готує теракт 3253
Дрон над кремлем: в Офісі президента вважають, що росія готує теракт

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк пов’язав заяву Кремля щодо безпілотника над резиденцією президента РФ з підготовкою російським керівництвом масштабного теракту.

Про це Подоляк повідомив у Twitter.

«Щодо дронів над Кремлем. Все передбачувано… Росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє «дрони над Кремлем», – написав радник.

Він пояснив, що, по-перше, Україна веде виключно оборонну війну і не атакує об‘єкти на території Росії, бо це не вирішує жодної воєнної задачі. У той же час такі заяви з боку Росії дають їй підстави виправдати свої атаки по цивільних.

Крім того, радник керівника ОП зазначив, що керівництво України з цікавістю спостерігає «за зростанням казусів та ексцесів, що відбуваються в різних куточках РФ».

«Поява невідомих безпілотних апаратів на енергетичних об‘єктах чи на території Кремля можуть свідчити виключно про підпільну роботу місцевих сил спротиву», - підкреслив Подоляк.

Він також констатував втрату силового контролю над країною з боку «клану Путіна», хоча в Кремлі постійно заявляли про свій тотальній контроль над повітрям.

Подоляк зіронізував, що сьогодні дрони можна купити у будь-якому військторгу. «Одним словом, щось в РФ відбувається, але точно без дронів України над Кремлем», - зазначив він.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024