стрічка

Депутатка Констанкевич подає апеляцію у справі про недостовірне декларування

30 Березня 2023, 20:24
Депутатка Констанкевич подає апеляцію у справі про недостовірне декларування 1854
Депутатка Констанкевич подає апеляцію у справі про недостовірне декларування

Депутатка Ірина Констанкевич подає в апеляцію щодо рішення Вищого антикорупційного суду про недостовірне декларування нею орендованої квартири.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Товариство, сьогодні ВАКС ухвалив рішення щодо мене. І визнав винною у недекларуванні орендованої квартири, яку я і не повинна була декларувати. Усі аргументи ми наводили у суді. На жаль, не почули…

Це рішення суду є свідченням подвійних стандартів. Ця квартира мені не належить, що підтверджено усіма матеріалами справи. Мої дії не спричинили державі і суспільству жодних збитків. Я не збагатилася ні на копійку.

Зауважу, що вирок набуває законної сили після затвердження його апеляційною інстанцією. З рішенням суду ми категорично не згідні. І подаємо в апеляцію», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, суд призначив народній депутатці від групи  «За майбутнє» Ірині Констанкевич покарання у вигляді штрафу у 44 200 гривень та позбавив права обіймати певні посади і займатися діяльністю, пов'язаною із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування протягом одного року.

Коментар