стрічка

Відносини на відстані: як підігріти почуття за допомогою секс-гаджетів?

16 Березня 2023, 10:25
Відносини на відстані: як підігріти почуття за допомогою секс-гаджетів? Реклама 829
Відносини на відстані: як підігріти почуття за допомогою секс-гаджетів?

Розлучення з коханою людиною не завжди означає розрив стосунків. Іноді складаються ситуації, у яких закоханим чи подружжю доводиться деякий час перебувати далеко один від одного. Якщо не робити потрібних правильних дій, почуття можуть почати згасати – а це, природно, на користь стосункам не піде. Подолати проблему допоможуть технологічні секс-іграшки для реалізації інтиму на відстані.

Віртуальний секс – максимальна реалістичність та яскрава насолода

Раніше партнери, змушені розлучитися на якийсь час, підігрівали пристрасть у відносинах за допомогою СМС-ок відвертого змісту та пікантних фотографій. Це, звичайно, непогано – але дуже далеко від повноцінних інтимних стосунків. Слова в СМС можуть збудити, на фото можна помастурбувати ... Але де тут єднання? Секс по телефону чи скайпу – вже краще, але також не ідеально.

Але тепер, нарешті, у нещасних закоханих, змушених любити один одного на відстані, з'явився чудовий спосіб підігрівати пристрасть у стосунках та займатися сексом один з одним за допомогою спеціальних інтимних пристроїв, відчуваючи неймовірні чуттєві відчуття. Такі секс-іграшки управляються за допомогою програми на смартфоні, що дозволяє партнерам управляти збудженням один одного, перебуваючи навіть на різних континентах.

Як це працює?

Сам принцип роботи таких секс-пристроїв називається теледильдоніка. Все відбувається приблизно за однією системою, але відчуття можуть бути дуже різноманітними – це залежить від моделей вибраних девайсів та фантазії партнерів. Наприклад, дівчина бере вібратор, занурює його у своє тіло - а далі в гру вступає партнер. Він сам керує силою та швидкістю стимуляції, може легко змінювати малюнки вібрації. При цьому коханці спілкуються один з одним у режимі реального часу інтернетом.

Безперечно, такий секс не можна назвати звичним класичним. Однак насолода при цьому може бути навіть більш яскравою та насиченою, ніж при звичайному статевому акті. Закохані краще впізнають одне одного, розкривають нові грані сексуальності, експериментують із позами, бажаннями та видами еротичної стимуляції. І, до речі, теледильдоніка ідеально вписується у формат ігор з елементами домінування та підпорядкування, адже один із партнерів повністю керує відчуттями іншого.

Відносини на відстані не стануть причиною для прикрості - потрібно просто заглянути на сайт популярного інтим-магазину SexToys і підібрати відповідні секс-девайси для гарячого віртуального сексу. А щоб швидше розібратися в асортименті приладчиків, що збуджують, варто дізнатися про них трохи більше.

Як користуватись гаджетами для сексу на відстані?

Інтимні пристрої з керуванням через програму на смартфоні, як і будь-які інші секс-іграшки представлені в різних цікавих варіантах. Це і вібратори всіляких розмірів, і мастурбатори з рельєфними малюнками, і анальні пробки для специфічних задоволень, і багато чого хвилюючого і збуджуючого. Секс-девайси такого типу завжди здійснюють активну функцію – вібрацію, пульсацію чи ротацію.

Щоб реалізувати секс-розвагу на відстані, потрібно встановити на смартфон фірмову програму та через Bluetooth підключити до неї обраний девайс. Важливо забезпечити доступ партнера до секс-пристрою, на смартфонах у кожної пари має бути інтернет. Секс-іграшка повинна знаходитися поблизу телефону, а другий партнер просто зв'язується з першим через програму. А далі – приємний шлях до бурхливих оргазмів. Відстань тут не відіграє ролі – коханці можуть бути у різних частинах світу.

Кому обов'язково варто купити секс-іграшки з теледильдонікою?

Інтимні девайси з керуванням через смартфон – це стильні, збуджуючі та, найголовніше, дуже прості у використанні пристрою. Досить один раз спробувати такий віртуальний секс - і просто розбурхувати один одного словами по телефону або скайпу вже не захочеться. Навіщо задовольнятися малим, коли можна одержувати весь яскравий спектр сексуальних емоцій?

Девайси для сексу на відстані потрібні:

•        парам, змушеним розлучитися на якийсь час;

•        партнерам, які живуть далеко один від одного;

•        тим, хто любить експерименти у сексі.

Також варто зауважити, що такі інтимні пристрої можуть використовуватись партнерами, яким хочеться сміливих ігор у громадських місцях. Наприклад, якщо у дівчини у піхву буде віброяйце, партнер зможе довести її до оргазму, просто керуючи секс-іграшкою через додаток – і ніхто ні про що не здогадається.

Секс-девайси з теледильдонікою необов'язково використовувати у парі. Пристрої відмінно підходять для поодиноких актів самозадоволення, роблячи мастурбацію різноманітнішою і насиченою щодо гострих сексуальних відчуттів. А вже якщо підключити партнера, то шалена насолода гарантована.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром