стрічка

Грандіозні трансформації: як змінилися наші вхідні двері

16 Лютого 2023, 09:50
Грандіозні трансформації: як змінилися наші вхідні двері Реклама 1161
Грандіозні трансформації: як змінилися наші вхідні двері

Думаєте купити вхідні двері або замінити ті, що служать вам кілька років? Це дуже розумна ідея, адже сучасні вхідні двері в будинок значно відрізняються від своїх попередників навіть десятирічної давнини. Сьогодні двері вхідні мають жорстко відповідати цілій низці вимог — від безумовної безпеки до досконалого дизайну. Хочете придбати двері вхідні сучасні? Дослухайтеся до порад експертів від Hörmann https://www.hormann.ua/

Коли варто міняти вхідні двері?

За кілька останніх років рівень сучасних вхідних дверей виріс настільки, що вони майже не мають нічого спільного з моделями, які реалізовувалися 10 – 15 років тому. Принаймні вони стали значно краще. Саме тому замінити вхідні двері сьогодні — звична й зрозуміла рекомендація в багатьох випадках. Наведемо лише два з них.

1. Ваші старі двері не функціонують нормально. Проблеми с замком, полотном, щільністю прилягання — може бути все. Звісно, коли потрібно лише змастити петлі, планувати зміну вхідних дверей не варто. Але якщо замки функціонують погано або самі двері провисли — варто розглянути можливість купити нові.

2. Ви купили нове житло. Причому неважливо, чи йде мова про новобудову, чи про вторинний ринок. У новобудові, як правило, за замовчуванням встановлюються не дуже якісні двері. А якщо попередні господарі вашої нової оселі останній раз встановлювали двері бозна скільки років тому, краще одразу запланувати покупку нових. 

Також не забувайте про суб’єктивні причини. Вам набридли старі двері? Хочеться змін в житті? Прекрасний привід осучаснити вхідну групу!

 

Двері від Hörmann
Двері від Hörmann

На що звернути увагу під час вибору сучасних вхідних дверей?

Колись більшість із нас вдовольнялася звичайними дерев’яними дверима. Вхідні двері тоді не дуже відрізнялись від міжкімнатних, а впоратися із замками могли навіть недосвідчені зловмисники. Згодом ринок вхідних дверей розвивався, і більшість конструкцій, які нещодавно вважалися нормальними, сьогодні морально застаріли. Тонкі металеві листи, петлі, що можна зрізати, замки, з якими злодії розуміють, як впоратися… Для свого часу це були хороші двері, але час не стоїть на місці.

Сучасні вхідні двері мають відповідати 3 основним запитам.

1. Безпека

Надійні двері складаються з двох параметрів:

        1. Конструкція полотна на коробки дверей.

        2. Конструкція фурнітури.

Зрозуміло, що найбільш популярними залишаються металеві двері. Цей матеріал довів свою довговічність, міцність, інертність до перепадів температури, підвищеного рівня вологості тощо. Однак просто факт використання сталі чи алюмінію для виготовлення дверей не робить їх надійними. Має бути використаний якісний метал, правильні розрахунки, правильна технологія.

Обираючи двері, які захистять ваш спокій, зверніть увагу на товщину полотна. Так, наприклад, товщина дверного полотна 46 – 65 мм вважається дуже надійною. Що ж стосується замків, гарною ідеєю буде обрати моделі із багатоточковим замиканням, який надійно захищений від висвердлювання. За бажанням ви можете обрати двері з підвищеним рівнем захисту RC 2, RC 3, RC 4 або протипожежні конструкції. 

 

Двері від Hörmann
Двері від Hörmann

 

2. Комфорт

Сучасні двері вхідні металеві — це значно більше, ніж конструкція, яка вбереже вас від небажаних гостей. Сьогодні у нас з вами є певні вимоги до комфорту, і популярні моделі, наприклад, вхідні двері Thermo65 преміальної якості від Hörmann, здатні ці вимоги задовольнити. Ми говоримо про два моменти.

         1. Теплоізоляція. Хороші двері зберігають тепло. Що вище коефіцієнт опору теплопередачі, то краща теплоізоляція вам забезпечена. 

         2. Шумопоглинання. Справжній родинний затишок — це коли ви чуєте лише те, що хочете самі. Сучасні двері самі по собі та завдяки вдосконаленій техніці їхньої установки забезпечують надійну шумоізоляцію і гарантують ваш комфорт.

Вхідні двері сьогодні — це не лише про функціональність, а здебільшого про ваш комфорт. Не нехтуйте цим фактором, залишаючись сам на сам із застарілими технологіями. Дозвольте собі новий рівень комфорту.

 

Двері від Hörmann
Двері від Hörmann

 

3. Стиль

Не вірте тим, хто говорить, що зовнішній вигляд дверей менш важливий, ніж надійність та комфорт. Все просто: двері мають вам подобатися. А ще вони мають пасувати до вашої оселі, гармонійно вписуватися в ваш особистий стиль.

Ви можете обрати двері різного дизайну, що відповідають як класичному стилю, так і найсучаснішому. За бажанням ви можете оздобити двері додатковими елементами, зокрема скляними. І, звичайно, обрати наймилішу для вас фурнітуру.

Якщо хочете дізнатися більше про світ сучасних дверей, завітайте на сайт провідного європейського постачальника — німецького бренду Hörmann. Докладна зрозуміла інформація та цікаві цінові пропозиції — ви точно знайдете для себе багато корисного.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024