стрічка

Античний бог Зевс: міфологія, сучасний світ, маркетинг

08 Лютого 2023, 19:13
Античний бог Зевс: міфологія, сучасний світ, маркетинг РЕКЛАМА 2431
Античний бог Зевс: міфологія, сучасний світ, маркетинг

У міфах Стародавньої Греції бог Зевс вважався першим і найголовнішим Богом Олімпу. Він керував небесним силами, як цар. За своїми здібностями Зевс схожий на римського Бога Юпітера. 

Зевс став головним Богом, тому що він врятував своїх братів і сестер, яких проковтнув Кронос. Він очолив боротьбу з титанами і переміг їх. Зевс зміг об'єднати братів і сестер проти титанів, а також він випустив на волю циклопів, які також допомогли йому в боротьбі з Кроносом.

Більш детальну інформацію про Зевса можна дізнатися на сайті https://whoiszeus.com.ua/.

Зевс в античній міфології

Батьком Зевса був Кронос, а його матір'ю – Рея. Як розповідають міфи, Кроносу одна з провидиць передбачила, що його скине з престолу його власна дитина. Після цього, Кронос став проковтувати всіх своїх дітей. Його дружині Реї вдалося врятувати тільки Зевса. Вона підсунула йому камінь, замість немовляти, а сама втекла на острів Крит і сховалася в одній із печер. За малюком доглядали воїни і коза Амалфея, яка годувала малюка молоком. Коли Зевс плакав, воїни били у свої щити, щоб Кронос не почув плачу.

Коли Зевс виріс, він вирішив врятувати своїх братів і сестер. Зевс подав Кроносу напій, від якого Кронос відригнув усіх проковтнутих дітей. Після цього почалася велика війна Богів і титанів. Вона тривала протягом 10 років. У підсумку перемогли боги. У боротьбі з титанами їм допомогли сторукі велетні та циклопи, звільнені Зевсом із Татар. Після перемоги влада між богами розділилася таким чином: Зевсу дісталося небо, Аїду – підземне царство, а море стало належати Пойседону. Зевсу підпорядковувалися як Боги, так і всі люди.

Зевс був дуже закоханий. З одних джерел у нього було три дружини, з інших – сім. Також у нього було багато позашлюбних любовних зв'язків як із земними жінками, так і з богинями.

Перша його дружина Метіда допомогла Зевсу перемогти Кроноса, приготувавши спеціальний напій, від якого Кронос відригнув його братів і сестер. Метіду чекала сумна доля. Рея передбачила Зевсу, що його з престолу скине син, якого народить йому Метіда. Зевс не хотів повторювати долю свого батька. Він перетворив Метіду на муху і проковтнув її.

Другою дружиною його стала Феміда, а третьою – Гера. Остання дружина була дуже ревнива. Вона не могла змиритися зі зрадами чоловіка і насилала різні випробування коханкам Зевса та його незаконно народженим дітям. Від численних любовних зв'язків у Зевса було багато дітей. Найвідомішими з них були: Афродіта, Діоніс, Гермес, Геракл, Прометей.

Зевс у сучасній культурі

Ім'я Зевс використовується в різних сферах культури: музика, кіно, ігри. Існує багато марок з його ім'ям. Однак, найчастіше, ім'я Зевс використовується в іграх. Наприклад, відомими онлайн-іграми є:

  • Zeus: Master of Olympus: стратегічна гра, у якій необхідно побудувати місто. Завдання гравця: будівництво житлових і виробничих приміщень, організація логістики, організація торгівлі товарів і послуг.

  • Zeus The Mighty: гра, яка присвячена пригодам різних звірів. Звірів звуть на честь грецьких богів.

Образ Зевса часто зустрічається в різних фільмах. Наприклад, найпопулярнішими з них є:

  1. «Битва Титанів» (2010).

  2. «Гнів Титанів» (2012).

  3. «Дивовижні мандри Геракла» (1995).

  4. «Персі Джексон і викрадач блискавок» (2010)

Криптотег Zeus

У сучасному світі однією з останніх розробок у криптоутворенні є Cryptotag Zeus, вироблений із куленепробивного титану. Його створили спеціально для того, щоб надійно захистити seed-код від найрізноманітніших видів пошкоджень. У користувача є можливість збереження до 24 слів, а також надійно захистити резервну копію приватних ключів гаманця користувача.

У сучасному світі існує дуже багато варіантів для захисту особистих конфіденційних даних. Проте титанова пластина, що має товщину 6 мм, яку має Cryptotag Zeus, дасть унікальну можливість максимально надійно захистити дані в найрізноманітніших умовах. Усі коди перебуватимуть під надійним захистом навіть під час повені, падіння, пожежі тощо.

Це ідеальний пристрій для тих, хто активно використовує кошти в криптовалюті. Завдяки криптотегу, у гравця є можливість носити з собою власні криптоактиви. Також цей продукт дасть змогу придбати щось моментально. Розплатитися можливо так само, як і за допомогою звичайної дебетової або кредитної картки. У стандартний комплект входить одна титанова пластина, ручка з гравіюванням.

Уже через кілька хвилин після купівлі, криптотегом можливо скористатися. Рекомендується виконати такі дії при придбанні криптотега:

  1. Створити власні унікальні 24 слова на трансферному аркуші. Ці слова слугуватимуть захистом.

  2. Знайти цифри в списку BIP39BIP39.

  3. Записати цифри і слова на пластину і підключити її.

  4. Знищити аркуш передачі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024