стрічка

Робота в кишені: як працювати за допомогою одного айфона

03 Лютого 2023, 11:40
Робота в кишені: як працювати за допомогою одного айфона 505
Робота в кишені: як працювати за допомогою одного айфона

Ми навчилися жити й працювати у ритмі блекаутів. Спершу це було виживання, але поступово умови на темній стороні почали покращуватися. Проте чи можна працювати без масивних павербанків та дорогих зарядних станцій? Можна принаймні зекономити на складних сетапах з комп'ютерами й акумуляторами і придбати один універсальний пристрій. 

На цю роль варто обрати один із айфонів за посиланням: https://comfy.ua/smartfon/brand__apple/ і ось чому.

Робота в кишені

Якщо ви створюєте контент, то айфон – найкращий пристрій для того, щоб робити це будь-де. У вас в кишені буде камера, диктофон, монтажна станція та студія звукозапису. Звісно, смартфон не замінить два великі монітори і професійну звукову та відеотехніку, але мобільність та універсальність переважують деякі технічні недоліки та нюанси якості. Хоча, багато блогерів, журналістів і навіть фотографів та відеографів користуються айфоном як основним інструментом для роботи.

Для комфортної роботи з контентом недостатньо прокачаного заліза, потрібне ще зручне й ефективне програмне забезпечення. Повноцінні програми для відеомонтажу, створення музики та обробки фото роблять айфони просто незамінними. Ось короткий перелік найкращих додатків, доступних лише для користувачів iOS:

  • Photoleap by Lightricks – фоторедактор
  • Bazaart – фоторедактор
  • Impresso – шаблони для історій
  • iMovie – базовий відеоредактор
  • InShot – відеоредактор для історій
  • LumaFusion – відеоредактор
  • GarageBand – додаток для створення музики

Найкраще «залізо»

Швидка й зручна взаємодія з додатками вимагає хороших технічних характеристик. Тут у пристроїв Apple все добре. Навіть смартфони кількарічної давнини справляють з більшістю завдань на відмінно. Оптимізація фірмових додатків сприяє тому, що навіть старі процесори не скидають швидкості при великих навантаженнях. А достатня кількість оперативної пам'яті дозволяє працювати з кількома додатками паралельно.

Також перевагою є якісний дисплей на базі IPS матриць, який дозволяє спокійно працювати з кольором на фото і відео та не створює дискомфорту при роботі з текстом. Модельний ряд сучасних айфонів пропонує різні розміри дисплеїв, тож ви можете обрати його під свої потреби. Наприклад, все ще актуальними компактними телефонами є iPhone 13 Mini та iPhone SE 2022.

Про камеру в айфонах можна не говорити. Вона просто найкраща на ринку для тих користувачів, які хочуть отримати максимальну якість «з коробки» – без танців з бубном навколо налаштувань і сторонніх додатків. Не кажучи вже про те, що на айфон цілком реально знімати професійне відео та робити комерційні фотосесії. На мікрофон можна спокійно записувати подкасти, а подекуди й музику.

Який айфон взяти?

Чи варто переплачувати за найновіший айфон у 2023 році? Звичайно, ні. Якщо ви не хочете витрачати на смартфон всі гроші світу, можна спокійно дивитися в бік старих флагманів. Наприклад, оптимальним співвідношенням ціни, характеристик та нових фіч буде iPhone 12. Зі знижками його можна спокійно взяти за приблизно 30 тисяч гривень і отримати універсальний та зручний пристрій для роботи з контентом та дозвілля вдома, під час блекаутів або прогулянок чи подорожей. 





Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024