стрічка

«Про причини авіакатастрофи в Броварах говорити зарано», – речник Повітряних сил

18 Січня 2023, 11:40
Фото: Reuters 618
Фото: Reuters

Представники Нацполіції та повітряних сил зазначають, що наразі говорити про попередні причини авіакатастрофи в Броварах зарано.

Про це в ефірі телемарафону зазначили речниця глави Національної поліції Мар'яна Рева та речник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УП

Речниця Нацполіції відзначила, що на борту гелікоптера було 9 людей. Наразі буде тривати ідентифікація. 

За її словами, говорити про попередні причини аварії дуже рано, для цього слідчі мають провести відповідні роботи.

Речник повітряних сил також наголосив, що про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано.

«Комісія буде розслідувати причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт впав», – сказав Юрій Ігнат. 

Він зазначив, що очільник МВС був на борту вертольота Super Puma, який в рамках міжурядової угоди українські рятувальники отримали від Франції.

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах на дитсадок впав гвинтокрил. Згодом стало відомо, що внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВСміністр Денис Монастирський, його заступник Євгеній Єнін та держсекретар Юрій Лубкович – вони знаходились у гвинтокрилі ДСНС. Загалом відомо про 18 загиблих, серед них троє – діти. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024