стрічка

На Волині 7 січня вимикатимуть електропостачання

07 Січня 2023, 12:10
На Волині 7 січня вимикатимуть електропостачання 1899
На Волині 7 січня вимикатимуть електропостачання

НЕК «Укренерго» 7 січня встановили ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області до 24:00. Проте волинські енергетики просять з 12:00 орієнтуватись на графіки погодинного відключення.

Про це повідомили у Волиньобленерго.

Ознайомитись із графіками можна за посиланням.

«Волиньобленерго» прикладає максимум зусиль, аби у цей день не застосовувати графіків погодинного відключення. Однак, зниження температури навколишнього середовища та надмірне споживання електроенергії може привести до перевищення доведених НЕК «Укренерго» лімітів на область», – йдеться у повідомленні.

Підприємства Волині та волиняни можуть допомогти енергетикам, обмеживши власне споживання електроенергії у цей святковий день.

Також волинян просять пам’ятати про необхідність раціонального використання електроприладів, адже в українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж по території України.

Не вмикайте потужні електроприлади одночасно або, за можливості, уникайте їх використання, щоб запобігти значному навантаженню на мережі та уникнути аварійних ситуацій.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024