стрічка

Територіальна оборона закликала бути обережними під час візиту кордону з республікою білорусь

10 Грудня 2022, 15:08
Територіальна оборона закликала бути обережними під час візиту кордону з республікою білорусь 2492
Територіальна оборона закликала бути обережними під час візиту кордону з республікою білорусь

Командування Волинської бригади територіальної оборони закликає жителів області бути вкрай уважними та обережними при відвідуванні п’ятикілометрової смуги вздовж кордону з республікою білорусь.

Про це повідомляють на сторінці 100 Окремої бригади територіальної оборони у фейсбук.

На випадок ймовірного сухопутного вторгнення з північного напрямку фахівці інженерно-саперних підрозділів бригади вздовж кордону вибудували систему мінно-вибухових загороджень.

Тому власників авто-, мото-, велотранспорту, а також власників гужових підвід закликали не з’їжджати на узбіччя, а також не користуватися польовими та лісовими дорогами.

Дозволено пересуватися тільки головними дорогами, які ведуть до населених пунктів у п’ятикілометровій прикордонній смузі.

Так само уважними та відповідальними варто бути жителям прикордоння, які пересуваються в пішому порядку. Ні в якому разі не варто наближатися до огороджених ділянок на полях та в лісах, а також до ділянок, маркованих табличками «Небезпечно, міни!». Окрім того, треба беззастережно додержуватися заборони на відвідування тих чи інших лісових масивів.

«Після нашої Перемоги й проведення стабілізаційних дій, зокрема розмінування територій, ми зможемо вільно пересуватися усіма регіонами нашої держави! Будьмо відповідальними і все буде Україна!», – написали у дописі територіальної оборони.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024