стрічка

Численні партнери та спонсори: хто потурбувався про гостей West Media Forum у Луцьку

22 Листопада 2022, 17:17
Спонсори West Media Forum Реклама 2671
Спонсори West Media Forum

Сьомий міжнародний West Media Forum у Луцьку відбувся завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу. Також організацію події підтримали Незалежна медіапрофспілка України, Центр журналістської солідарності та Волинський пресклуб.

Захід відбувався 18-19 листопада у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, що в спортивно-розважальному комплексі Адреналін Сіті. Головний організатор форуму – медіахолдинг CID Media Group.

Цією публікацією організатори висловлюють вдячність численним партнерам та спонсорам, які долучилися до проведення медіаподії на різних умовах: надали свої послуги на комерційній основі, допомогли безкоштовно або ж зробили суттєві знижки. Про кожного із них хочемо розповісти більше.

Партнери та спонсори West Media Forum 

Компанія «Дмитрук-Фудз»

Відома виробництвом м'ясних снеків KABANOSY. Компанія фокусується на співпраці з благодійними фондами та штабами допомоги військовим та цивільним на деокупованих територіях. Продуктову допомогу надають на понад 100 різних напрямів.

Військові високо цінують поживність, енергетичну цінність та зручність кабаносів: вони стійкі до температур та не вибагливі до зберігання. А значить – можуть стати рятівним перекусом не лише у випадку відсутності електроенергії, а й під час виснажливих місій наших героїв.

У рідному регіоні компанія опікується не лише штабами, що формують гуманітарні вантажі та автомобілі у східних напрямках, а й підтримує ініціативи з допомоги харчами для внутрішньо переміщених осіб та тих, хто через війну лишився за межею бідності (польові кухні, благодійні їдальні, будинки пристарілих).

Мережа супермаркетів «Наш Край»

Працює на українському ринку ритейлу з 2001 року. Протягом цього часу мережа розширилась як географічно, так і за кількістю відкритих закладів. Зараз супермаркети «Наш Край» представлені у 13 регіонах.

Заклади мережі дають можливість гостям задовольняти свої потреби у якісному товарі. Свіжість, гостинність, завжди вигідно – це про «Наш Край»!

Також фахівці мережі забезпечують гарний асортимент улюблених товарів: свіже м’ясо, риба, ковбаси, напівфабрикати, фрукти та овочі, молочна продукція та багато інших продуктів на кожен день і до свят.

Щоб покупці менше часу витрачали на приготування їжі, а більше проводили з рідними — тут пропонують широкий вибір кулінарії. І, звичайно ж, свіжий хліб із хрумкою скоринкою та запашна випічка чекають на вас щодня.

Мережа «Наш Край» — №1 на ринку франчайзингу в Україні.

Бізнес академія практичного менеджменту РМВА

У 2006 році в компанії VolWest Group для навчання і розвитку менеджменту започаткували корпоративний університет VolWest University, а вже 2009 створили бізнес-академію практичного менеджменту РМВА.

РМВА (Рractical Мanagement Вusiness Аcademy) – сучасна бізнес-школа, яка на базі інноваційних методик навчання надає концентровані практичні знання, що змінюють на краще бізнес і життя.

РМВА допомагає успішно реалізувати підприємницький потенціал, розвинути або створити власний бізнес.

24 лютого 2022 року повномасштабна війна в Україні змінила життя українців, змінила і трансформувала діяльність бізнес-академії РМВА. 

З третього дня війни фахівці закладу розпочали навчання на одноденному безкоштовному курсі «Тактична медицина та бойова підготовка», на якому навчили за 8 місяців війни понад 10 500 учасників, з них – понад 3 000 військові.

На основі курсу створили відеокурс «Тактична медицина», а також розробили посібник із методичними рекомендаціями «Тактична медицина» за редакцією кандидата медичних наук Віктора Корсака.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків 

До війни Музей сучасного українського мистецтва Корсаків був у Луцьку тією локацією, яка збирала найкращі творчі сили України і світу. У музеї представлено роботи понад 100 видатних митців (більш як 800 артоб’єктів). Живопис, графіка, скульптура, інсталяція, відеоарт – тут зібрана колекція творів мистецтва найкращих українських авторів XX-XXI століть.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, усі музейники та колекціонери постали перед вибором: що робити з цінними експонатами та як працювати далі.

Близько 10 днів працівники Музею сучасного українського мистецтва Корсаків лише ховали усі роботи митців до безпечного місця. Засновники музею вирішили, що творчість має багато функцій і важлива у суспільстві у будь-який час.

Тож Музей сучасного українського мистецтва перетворився на «Арт-Батальйон». Щодня до закладу запрошували артистів, письменників, художників, коучів, філософів та інших цікавих особистостей. А ті своєю чергою ділилися із лучанами та гостями міста своєю творчістю.

Перші дні війни «Арт-Батальйон» відбувався кожного дня. Нині Музей Корсаків частково відновив роботу, тому благодійні заходи влаштовують двічі на тиждень. Організатори запевняють, що цей мистецький марафон триватиме до Перемоги. 

Снеки CHIKOS

CHIKOS – це легендарні закуски зі свинини. Хрусткі снеки – смачний перекус українців на відпочинку та під час робочого дня, адже мають насичений приємний смак і наповнюють силою та енергією. У виробництві зберегли оригінальний рецепт корисного снеку. 

CHIKOS є натуральним та повним природного смаку. СНІKOS – це снек без вуглеводів та без глютену, багатий на білки та корисні ненасичені жири. Це швидкий перекус, що містить колаген, який запобігає старінню, забезпечує пружність, гладкість, еластичність шкіри та довговічність роботи суглобів.

CHIKOS – це повний хрустець! 

Торгова марка «Медова хата»

Бджільництво здавна було популярним на Волині. Це й не дивно, адже стільки запашних та квітучих куточків, як тут, годі й шукати. Найкращі традиції бджолярства бездоганно освоїли родини пасічників, які господарюють у «Медовій хаті» в центрі Луцька.

«Медова хата» – це не просто торгова марка, а Центр традиційної української культури, справжній осередок давньої волинської мудрості, де у найдрібніших деталях розкажуть, як вживати та лікуватися продуктами бджільництва.

«Медова хата» відкрилася у Луцьку з ініціативи Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий Стан». Окрім презентації та продажу продуктів бджільництва, тут іще й проводять пізнавальні лекції-екскурсії для дітей і дорослих та дегустації.

У Центрі традиційної української культури «Медова хата» представлений широкий асортимент препаратів на основі продуктів бджільництва. Це – не лише мед, а й різноманітні настоянки, лікувальні та косметичні препарати, свічки з натурального воску. Усе винятково ручної роботи й представлено в обмеженій кількості.

«Теремно Хліб»

ПрАТ ««Теремно Хліб» є одним із найкращих хлібозаводів у нашій країні. Усі виробничі процеси нагадують мелодію гарно налаштованого музичного інструменту. І триває ця смачна симфонія хліба вже 39 років, протягом яких незмінною є відданість пріоритетам:

  • шанування українських традицій;
  • якісна та смачна продукція;
  • прагнення досконалості в усьому;
  • відповідальність перед споживачами.

Сьогодні хлібокомбінат виробляє величезні обсяги продукції. Його асортимент нараховує понад 140 назв, більшість з яких виготовляється за власними рецептами технологів заводу.

Еко таксі 7737

Перше ліцензоване таксі Луцька. Головні пріоритети служби – безпека пасажирів, збереження екології та високий рівень обслуговування. 

Еко таксі 7737 активно підтримує волонтерський штаб «Ангар». 

Бренд «Лісовичок»

Продукція, представлена під цією назвою, належить до напрямку побічного лісокористування Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Консервні цехи ВОУЛМГ – потужний в Україні оператор на ринку переробки дарів лісу.

Лісова галузь Волині була лідером із впровадження переробки недеревних ресурсів у 70-х роках, адже першою збудувала консервні цехи на базі держпідприємств, де розпочали переробку березового соку та іншої недеревної продукції вже тоді, коли це було тільки задумом у сусідніх регіонах держави.

Сьогодні Волинь – єдина область, де такі переробні комплекси збереглися і працюють.

Загалом на базі ВОУЛМГ нині діє чотири консервних цехи: у ДП «Ківерцівське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Колківське ЛГ» та ДП «Цуманське ЛГ». Виробництво зосереджене у мальовничих куточках краю: селищах Маневичі, Колки та Цумань. 

На цій території, що багата на хвойні та мішані ліси, сади та пасовища, немає шкідливої для природи промисловості, тому й готова продукція є абсолютно натуральною та безпечною.

Бренд одягу Edelvika

Єдине в Україні підприємство майже повного виробничого циклу. На шести гектарах відбувається справжня магія: від бобин з тонкою пряжею до справжніх вишитих шедеврів в магазині – знайомтесь, це «Едельвіка».

Компанія, заснована у 1994 році, почала свою діяльність із оптової торгівлі текстильними та галантерейними товарами, уже за 7 років, у 2001 році був введений в експлуатацію перший швейний цех, а в 2004 році – ткацьке виробництво. З 2011 року розпочала роботу вишивальна дільниця та оздоблювальна лінія. 

Нині це – 6 400 м2 виробничих площ у місті Луцьку, понад 17 000 кілометрів виготовленої тканини (нею можна вистелити поверхню площею з Північну Македонію!) та понад 3,5 мільйона вишиванок, що розлетілися просторами України та всього світу.

Мережа супермаркетів SPAR

SPAR – це міжнародна група самостійних рітейлерів із різних країн, які працюють разом під брендом SPAR, щоб забезпечити високий рівень сервісу, оптимальне співвідношення ціни і якості для своїх покупців.

SPAR – це міжнародна спілка, яка об’єднала фахівців роздрібної та оптової торгівлі у 52 країнах світу, на чотирьох різних континентах. Постійний обмін досвідом, інноваціями та передовими технологіями забезпечує конкурентоспроможність кожного партнера.

SPAR – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного покупця, комфорт і затишок у кожному магазині.

Art хостел-готель «Адреналін»

Розташований у Луцьку. Art хостел-готель «Адреналін» – це новий сучасний об’єкт, який вирізняється у переліку туристичних «фішок» Луцька.

У хостелі – 12 кімнат, 84 ліжко-місця. У готелі – 12 кімнат, 26 ліжко-місць.

Art хостел-готель «Адреналін» приємно вражає відвідувачів не лише комфортом і помірними цінами, але й унікальною концепцією: «Ти живеш у контексті музею»! Й справді у кожній кімнаті, коридорах, фоє – оригінальні полотна сучасних українських художників.

Рекреаційний комплекс «Рестпарк»

Із баром, садом і терасою розташований у Луцьку. На території працюють ресторан і цілодобова стійка реєстрації. Здійснюється обслуговування номерів та надається безкоштовний Wi-Fi у всіх зонах. У готелі можна забронювати сімейні номери.

В усіх номерах готелю установлено шафу для одягу. У номерах рекреаційного комплексу «Рестпарк» є власна ванна кімната з душовою і феном, телевізор із плоским екраном і кондиціонер. У деяких із них облаштовано зону відпочинку. Гостям усіх номерів надають постільну білизну та рушники.

У рекреаційному комплексі «Рестпарк» подають сніданок по меню або повний англійський/ірландський сніданок.

На території готелю споруджено дитячий майданчик. У рекреаційному комплексі гості можуть пограти в настільний теніс, а в околицях помешкання – зайнятися пішим туризмом.

Готель «Україна»

Готельний комплекс «Україна» розташований у центрі Луцька, недалеко від замку Любарта. До послуг гостей спа-центр із сауною і солярієм, цілодобова стійка реєстрації заїзду, безкоштовний Wi-Fi та автостоянка.

В усіх номерах готельного комплексу «Україна» є міні-холодильник, телевізор із кабельними каналами та шафа для одягу. У ванних кімнатах номерів встановлений душ.

У готелі щодня подають сніданок. Ресторан спеціалізується на стравах європейської та української кухонь з особливою увагою до м'ясних страв.

Коментар