стрічка

Що везти з Америки: огляд найпопулярніших товарів

17 Листопада 2022, 18:30
Що везти з Америки: огляд найпопулярніших товарів 2070
Що везти з Америки: огляд найпопулярніших товарів

Американський ринок є високо конкурентним. Тут першими з’являються модні новинки, гаджети та сучасні аксесуари, котрі в решту світу потрапляють зі значними затримками. Про деякі з речей, якими американці користуються вже досить давно, в Україні взагалі навіть не чули. Саме тому шопінг в США може відкрити для наших покупців багато цікавого. Єдиним бар’єром, котрий не дозволяє купувати товари за кордоном, є логістична складність. Продавці не погоджуються відправляти речі за кордон, а вартість авіаквитка на інший континент коштує занадто дорого.

Доставка товарів з США з EasyXpress – послуга, що ліквідує подібні перепони. Користуючись нею, ви зможете купувати в американських інтернет-магазинах так само вільно, як і у своїй країні. 

Що можна купити в США

Звісно, існують деякі обмеження щодо шопінгу в Америці. Наприклад, не варто купувати харчові продукти через те, що вони можуть зіпсуватися під час транспортування. Найпопулярніші товари, які вигідно придбати за океаном:

  • одяг. Більшість громадян Америки не цікавляться модою. Саме через це американські магазини регулярно влаштовують гучні розпродажі, пропонуючи якісні товари зі значними знижками;
  • взуття. Це те, що американці полюбляють найбільше. Саме тому стильні та зручні новинки виробники з усього світу відправляються першочергово до США. Колекції дуже часто оновлюються, а якість залишається на найвищому рівні;
  • товари для здоров’я та краси. Попри тенденції до популяризації бодіпозитиву, велика частка громадян США ретельно стежить за власним здоров’ям. Тут можна купувати сучасні масажери, різноманітні тести, епілятори, білизну для моделювання фігури тощо;
  • побутові прилади. Сучасне портативне кухонне знаряддя, пристосування для подрібнення сміття, розетки, якими можна керувати дистанційно, – речі, що є звичними для США, але більшість українців із ними досі незнайомі.

 

Перелік речей, які вигідно купувати в Америці, можна довго продовжувати. Проте краще один раз побачити різноманітність асортименту місцевих магазинів, ніж 100 разів почути. Отже, влаштовуйтеся зручніше та відправляйтеся на онлайн-шопінг.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024