стрічка

Ситуація щодо російського вторгнення в Україну 15 листопада

15 Листопада 2022, 21:20
Українські воїни / Фото ілюстративне 7033
Українські воїни / Фото ілюстративне

Хроніка 265 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.

Журналісти Район.in.ua фіксують головні події доби у цій публікації.

На Хмельниччині збили три ворожі ракети

Джерело: голова ОВА Сергій Гамалій

Внаслідок ракетних ударів на Хмельниччині пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури. У зв’язку з цим частково знеструмлене місто Хмельницький, призупинене водопостачання.

Також через перенавантаження енергосистеми повністю знеструмлена північна частина області. Енергетики працюють над усуненням наслідків атаки.

Сили ППО збили три крилаті ракети.

На щастя, жертв немає. Двоє цивільних отримали поранення внаслідок падіння уламків ракети та були госпіталізовані до лікарні. Стан їх здоров’я задовільний.

Ворог завдав по Харківщині шість ракетних ударів

Джерело: голова ОВА Олег Синєгубов

По Харкову окупанти завдали два удари типу С300, по Чугуївському району – чотири.

У населених пунктах області енергопостачання фактично відсутнє. Відповідно, є перебої з водо- та теплопостачаням

У Кривому Розі понад пів тисячі шахтарів опинилися заблокованими під землею

Джерело: голова ВА Вілкул

Під час вибухів у чотирьох шахтах знаходилось 566 шахтарів. Проводиться рятувальна операція. Вже виведено на поверхню 457. Під землею ще 109 людей.

Рятувальні роботи тривають.

Станом на 20:01 Олександр Вілкул повідомив, що рятувальна операція по шахтарях Кривбасу завершена.

З шахт виведені всі 566 шахтарів, що залишилися під землею внаслідок ракетного удару. Операція тривала майже чотири години.

Під час масованої атаки ворог випустив по Україні понад 90 ракет

Джерело: Офіс Президента

Наша протиповітряна оборона збила понад 70 ворожих цілей. Однак не обійшлося без влучань – пошкоджені 15 об’єктів енергетичної інфраструктури.

Тривають аварійні відключення абонентів з метою стабілізації роботи системи.

На Дніпропетровщині збили три ворожі ракети

Джерело: голова ОВА Валентин Резніченко

Військові з повітряного командування «Схід» збили їх над Синельниківським та Криворізьким районами.

 

Ситуація на фронті станом на вечір 15 листопада

Джерело: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках, продовжують обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. 

Протягом цієї доби противник завдав масованого ракетного удару по військовій та цивільній інфраструктурі кількох областей України. Результати роботи засобів ППО Сил оборони України та наслідки ударів противника по обʼєктах критичної інфраструктури наразі уточнюються. Крім того, окупанти не припиняють обстрілювати позиції наших військ та населені пункти по лінії зіткнення.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію Росії проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір. Зберігається загроза завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів з території та повітряного простору республіки білорусь.

На інших напрямках ворог здійснював обстріли:

на Сіверському напрямку – зі ствольної артилерії, в районах населених пунктів Рижівка, Кіндратівка, Славгород Сумської області;

на Слобожанському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Стариця і Бочкове;

на Куп’янському та Лиманському напрямках – з усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Невське, Кислівка, Роздолівка, Площанка, Макіївка, Спірне;

на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмут, Білогорівка та Нью-Йорк;

на Авдіївському напрямку – з артилерії різних типів, в районах населених пунктів Новомихайлівка, Водяне і Невельське;

на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Пречистівка, Павлівка, Времівка, Залізничне, Степногірськ, Малі Щербаки;

на Херсонському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районі населеного пункту Добра Надія.

В результаті вогневого ураження в районі населеного пункту Кремінна Луганської області у російських загарбників спостерігається втрата управління окремими підрозділами. Особовий склад цих підрозділів планує втекти зі своїх рубежів та відійти в місто.

А у місті Кадіївка, що на Луганщині, окупанти ходять по будинках і проводять примусову мобілізацію місцевого населення. В окремих районах тимчасово окупованої території Луганської області фіксуються випадки вимагання коштів за можливість уникнення мобілізації. Так, у Старобільському районі представники місцевих так званих “силових структур” пропонують уникнути “мобілізації” за грошову винагороду сумою до 15 тисяч доларів.

Підтверджено результати вогневого ураження противника. Так, в районі населеного пункту Благовіщенка Запорізької області втрати окупантів склали до десяти осіб загиблими. Також знищено п′ять одиниць військової техніки, склад боєприпасів, а 35 загарбників - поранено. У Мелітополі ворог втратив понад 50 осіб пораненими.

В Скадовському та Генічеському районах окремі окупаційні підрозділи залишають населені пункти і виїжджають у напрямку тимчасово окупованого Криму.

 

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу уразили чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, два склади боєприпасів та один важливий військовий обʼєкт російських окупантів.

На Рівненщині просять скоротити споживання електрики

Рівнеобленерго закликає скоротити споживання електрики, аби 15 листопада не довелось застосовувати погодинних відключень.

Про це Суспільному сказала речниця підприємства Алла Ліхачова.

Вона додала, що загалом після удару по об’єкту інфраструктури у Рівному такі погодинні відключення можливі, про графіки повідомлять додатково.

Зеленський закликає триматися

Президент України Володимир Зеленський записав термінове зверенення.

Перебої зі світлом на Львівщині

80% Львова залишається без світла, повідомив мер міста Садовий.

Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла. Гарячої води нема. Комунальники вже запускають дизель-генератори. 

Одну людину поранено внаслідок ракетного обстрілу. Потерпілого оперативно госпіталізували. Трамваї та тролейбуси у місті не курсують. Відновлювальні роботи почнуться після завершення тривоги. 

Усі школярі та дошкільнята перебувають в укриттях разом з вчителями та вихователями до завершення тривоги. Про відбій тривоги у місті повідомлятимуть машини з гучномовцями.

***

Частина Яворівського, Золочівського та Червоноградського районів на Львівщині без електроенергії, повідомив керівник ОВА Максим Козицький.

Масштаби ситуації фахівці зможуть оцінити після закінчення повітряної тривоги.

Через ворожу атаку затримуються деякі пасажирські поїзди

Джерело: Укразлізниця

Станом на 17:00 чотири рейси затримуються на час до 30 хвилин, інші 23 рейси курсують графіком.

  • затримується на відправку на 30 хвилин поїзд №42 Трускавець - Дніпро;
  • поїзд №31/32 Запоріжжя - Пшемисль затримується на 20 хвилин.  

Залізниця підготувала резервні тепловози для рейсів, на які може вплинути відсутність електроенергії. 

Пасажири, які прибуватимуть на залізничні вокзали після початку комендантської години, зможуть безкоштовно залишитись на ніч на вокзалах. 

 

Росіяни завдають масованого ракетного удару по Україні

Джерело: голови обласних військових адміністрацій

Вибухи лунають майже в усіх областях України. Десь на відмінно спрацьовує ППО. Проте загалом ситуація невтішна. В країні почались масові аварійні відключення електроенергії, оскільки ворог прицільно нищить саме об′єкти критичної інфораструктури.

Рівненщина: ворог влучив в об′єкт критичної інфраструктури в обласному центрі. Частина міста залишилась без електропостачання.

Львівщина: є влучання. Частина області без світла.

Волинь: в ОВА повідомили про приліт у Ковелі. Частина області залишилась без електропостачання.

Полтавщина: у Кременчуці є влучання в об’єкт інфраструктури.

Вінничина: є влучання в об’єкт критичної інфрастуктури

Київщина: ворог обстріляв житлові багатоповерхівки в столиці. За повідомленням, мера Віталія Кличка, у Києві без світла приблизно половина жителів.

Під час ракетної атаки росіян постраждали десять будинків на Київщині, повідомив керівник поліції області Андрій Нєбитов.

Хмельниччина: голова ОВА повідомляє про два прильоти. В частині міста Хмельницького відсутнє електропостачання. 

Одеса: жителі чули звук вибуху, можливо робота ППО.

Тернопільщина: 90% області без електроживлення. Також в області проблеми зі зв'язком

На Херсонщині працюють десять груп вибухотехніків

Джерело: МВС

До кінця тижня кількість груп вибухотехнічної служби буде збільшено до 25.

Наразі поліцейські вже розмінували близько 400 гектарів території, зокрема 50 квадратних кілометрів лише в місті Херсон та його околицях.

За ці дні загинув один працівник поліції, ще четверо отримали достатньо тяжкі поранення під час розмінування однієї із адміністративних будівель Херсону.

Ворожі ракети влучили у житлові будинки в Києві

Джерело: мер Віталій Кличко

У Печерському районі – влучання. За попередньою інформацією, в два житлових будинки.

Кілька ракет збили ППО над Києвом.

Медики і рятувальники працюють на місці влучань.

Житель Чернігівщини збирав дані для спецслужб Росії

Джерело: Офіс Генпрокурора

Житель Новгород-Сіверського району Чернігівської області співпрацював з представником спецслужби РФ.

За даними слідства, завербований агент збирав інформацію про місцезнаходження та кількість військовослужбовців, військової техніки Збройних сил України та інших військових формувань. Отриману інформацію він надсилав представникам країни-агресора на один з Інтернет-месенджерів.

 

У Маріуполі замерзають люди: з'явилися відповідні написи по місту

Джерело: Маріупольська міська рада

У місті Маріуполь все більше написів з «криком» про допомогу: «Замерзаємо! Help! SOS!». Так мешканці намагаються достукатися до окупаційної влади. Люди доведені до відчаю. 

Вже самі проросійські активісти кажуть, що в Маріуполі відбувається великий злочин проти людей. 

«Ось тепер, якщо там хтось помре від холоду (а це напевно вже відбувається), усі ми з вами злочинці», – написав колаборант Ігор Дімітрієв.

Правоохоронці розшукали вже 70 в'язнів-утікачів СІЗО Херсона

Джерело: заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, 24 канал

Російські окупанти допомогли в'язням втекти із СІЗО в Херсоні, який нещодавно був звільнений. Українські правоохоронці вже затримали ряд в'язнів, які вчинили групову втечу з-під варти. 

«Вже було здійснено низку оперативно-розшукових заходів і близько 70 представників так званого «спецконтингенту» силами правоохоронців вже передано представникам пенітенціарної служби», – сказав Євгеній Єнін.

Єнін зазначив, що на кожного з представників так званого «спецконтингенту» українські правоохоронці мають орієнтування. Він запевнив, що в'язні далеко не втечуть. «А якщо втечуть, то не надовго», – додав заступник глави МВС.

Росіяни з мінометів обстріляли Сумщину

Джерело: Дмитро Живицький – голова Сумської ОДА (ОВА)

Ворог обстріляв Білопільську громаду з мінометів. Було 20 вибухів. В одному з прикордонних сіл значні руйнування. 

На цю мить відомо про два дуже пошкоджені будинки місцевих мешканців, також гараж, сарай та авто. Люди не постраждали. 

На Херсонщині росіяни втікають подалі від лівого берега Дніпра

Джерело: начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, Українська правда

Російські окупаційні війська на Херсонщині просуваються вглиб на 15-20 кілометрів від облаштованих рубежів на лівому березі Дніпра, щоб убезпечитись від обстрілів ЗСУ, але Сили півдня беруть під вогневий контроль логістику ворога.

СБУ «розколола» ворожих поплічниць на деокупованій Луганщині, які здавали окупантам дані про українських патріотів та переселенців

Джерело: Служба безпеки України

Служба безпеки викрила ще двох пособниць агресора в ході стабілізаційних заходів у звільнених районах сходу України. Під час захоплення частини Луганщини вони «здавали» ворогу адреси українських патріотів і допомагали у «розквартируванні» окупаційних угруповань в оселях місцевих жителів.

Крім цього, вони організували харчування для особового складу загарбників і запропонували їм власні домівки у селищі Невське Сватівського району.

За таку співпрацю отримали від окупаційної адміністрації «особливий статус» і можливість безперешкодно переміщуватись на захопленій території регіону.

Втім, після звільнення населеного пункту вони залишились у селищі. Аби уникнути правосуддя, зловмисниці намагались увійти в довіру українських військових.

Однак співробітники Служби безпеки викрили поплічниць загарбників, задокументували їхні злочинні дії та затримали. Наразі їм повідомлено про підозру за частиною 1 статті 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання до 12 років ув’язнення.

Оперативна інормація по Донецькій області станом на ранок 15 листопада

Джерело: Павло Кириленко – голова Донецької ОДА (ОВА)

На Волноваському напрямку зафіксували авіаудар та інтенсивні артобстріли по Вугледару. Також на території громади під вогонь потрапили Павлівка і Пречистівка – без жертв.

На Донецькому напрямку вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, а на ранок місто зазнало масованого артобстрілу по центру. Інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку гучно було в околицях Торецької, Світлодарської та Соледарської громад. За попередньою інформацією, постраждалих серед цивільних немає.

Втрати окупантів

Ситуація на прикордонні Сумщини станом на 09:00 15 листопада

Джерело: Дмитро Живицький – голова Сумської ОДА (ОВА)

Ще звечора, після 21:30, росіяни відкривали вогонь з автоматів по прикордонню Зноб-Новгородської громади. Усього було 22 постріли. Без наслідків. 

Решта ночі минула спокійно. А от зранку, о 7:30 російські військові із мінометів обстріляли Хотінську громаду.  

Близько 8:00, ворог ударив із мінометів по прикордонному селу Білопільської громади (20 «прильотів»). На цю мить відомо про пошкоджені електроопори, гараж та сарай. Деталі уточнюються. 

ЗСУ знищили штаб рашистів на Луганщині: відомо про 30 загиблих

Джерело: Генштаб ЗСУ

Підтверджено ураження підрозділів противника за попередні дні на окупованій території Луганської області. Так, в населеному пункті Мілуватка, Сили оборони України знищили штаб підрозділу російських окупаційних військ. Нині відомо про 30 загиблих та більш як 20 поранених російських загарбників. 

В області ворог шукає залишені приватні будинки для заселення в них військовослужбовців, які прибули для поповнення втрат окупаційних підрозділів. В населеному пункті Новоайдар російські загарбники, з метою уточнення інформації про покинуте житло, роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої «адміністрації» для уточнення даних.

За інформацією військового командування України, вивезти все цивільне населення окупанти хочуть із Кремінної, Сєвєродонецька та Рубіжного. При цьому в Генштабі зазначають, що «евакуйовувати» українців будуть углиб тимчасово окупованої території.

Інформація про обстріли Харківщини станом на 8:40 15 листопада

Джерело: Олег Синєгубов – голова Харківської ОДА (ОВА)

Протягом минулої доби ворог продовжив тероризувати обстрілами мирне населення міст і сіл, розташованих поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф: Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

У селі Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілів пошкоджено кілька приватних домоволодінь. У селі Болдирівка Куп'янського району через обстріли горіли склади з зерном. 

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі поранення отримали дві жінки 66 та 62 років та чоловік 50 років.

Піротехніки ДСНС продовжують розмінування території області. За добу знешкодили 141 вибухонебезпечний предмет. Втім, мінна небезпека все ще дуже висока.

Вчора біля залізничної станції Цупівка на території Дергачівської громади Харківського району на міні підірвалися 3 працівники залізниці. Вони госпіталізовані з пораненнями, медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. 

Крім того, в районі села Безруки близько 15:00 на міні підірвалося авто «Харківобленерго», поранення зазнав 41-річний електромонтер. Його стан середній.

У Мелітополі біля чергового лігва окупантів пролунав вибух

Джерело: міський голова Мелітополя Іван Федоров

Гучний вибух у житловому районі на півночі тимчасово окупованого Мелітополя, біля училища №24, де зосереджене чергове лігво окупантів.

«За попередньою інформацією вибуховою хвилею в сусідньому домі вибило шибки до 4 поверху. Туди відразу ж поїхали швидкі, пожежники та рашистські поліцейські. Збираємо деталі, що на цей раз курили окупанти», – розповів Іван Федоров.

Окупанти практично знищили енергооб'єкт, який живив дві південні області

Джерело: Укренерго

Енергетичний обʼєкт, який забезпечував енергоживлення всього правобережжя Херсонської області та значної частини Миколаївської області, практично знищений.

«Два автотрансформатори, кожен вагою 250 тонн, підірвані. Злість знову додає сили працювати 24/7. Укренерго повертається на Херсонщину», – пише Голова правління «Укренерго».

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 8 ранку 15 листопада 

Джерело: Віталій Кім – голова Миколаївської ОДА (ОВА)

У Миколаївському районі 14 листопада, з 09:30 ворог завдавав ударів з РСЗВ по портовій території Куцурубської громади. Руйнувань та постраждалих немає.

Також, як повідомляє ОК «Південь», вчора з Кінбурнської коси ворог з РСЗВ «Град» намагався атакувати Очаків. Удари були по акваторії та пірсах. Постраждалих немає.

У Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Війська рф вбили одну цивільну людину на Донеччині

Джерело: Павло Кириленко – голова Донецької ОДА (ОВА)

За 14 листопада росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині – у Сєвєрному.

Крім того, правоохоронці виявили тіла 3 убитих росіянами під час окупації – у Новому. Ще 1 людина в області отримала поранення.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

На світанку 15 листопада російські окупанти обстріляли передмістя Запоріжжя

Джерело: Олександр Старух – голова Запорізької ОДА (ОВА)

Близько четвертої ранку окупанти завдавали ракетного удару (4 ракети, імовірно С300) по передмістю Запоріжжя. Постраждалих і руйнувань не виявили.

Вночі росіяни знову обстріляли Нікопольщину

Джерело: Валентин Резніченко – голова Дніпропетровської ОДА (ОВА)

Обстріляли Марганецьку, Червоногригорівську та Нікопольську громади «Градами» та важкою артилерією. Випустили на мирні міста та села понад 60 снарядів.

У Нікополі поцілили у багатоповерхові та приватні будинки й комерційне підприємство. Зачепили лінії електропередач та газогін. Знищили кілька господарських споруд. 

Всюди минулося без постраждалих. Деталі обстрілів ще уточнюються. 

Оперативна інформація станом на 6 ранку 15 листопада щодо російського вторгнення

Джерело: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках, продовжують обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. 

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Новоселівське Луганської області; Білогорівка, Бахмут, Бахмутське, Времівка, Красногорівка, Мар’їнка, Новокалинове, Новомихайлівка, Первомайське Донецької області.

Ворог не припиняє обстрілів населених пунктів та позицій підрозділів Сил оборони України вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати удари по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 23 авіаційні удари, здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському та Поліському напрямках становище залишається без суттєвих змін. 

На інших напрямках ворог здійснював обстріли:

  • на Сіверському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Ворожба, Миколаївка, Ромашкове, Степок, Юнаківка Сумської області;
  • на Слобожанському напрямку – з артилерії різних типів в районах населених пунктів Глибоке, Огірцеве, Охрімівка, Різникове, Стариця, Стрілеча, Тернова Харківської області;
  • на Куп’янському та Лиманському напрямках – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Дворічна, Загризове, Кислівка, Колодязне, Копанки, Котлярівка, Табаївка Харківської області; Берестове, Іванівка Донецької області; Макіївка, Невське, Новоселівське, Площанка, Стельмахівка Луганської області;
  • на Бахмутському напрямку – з танків та артилерії різних типів в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Верхньокам’янське, Григорівка, Озарянівка, Кліщіївка, Курдюмівка, Серебрянка, Соледар, Спірне, Торецьк, Яковлівка Донецької області;
  • на Авдіївському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Авдіївка, Водяне, Мар’їнка, Невельське, Новомихайлівка, Новоселівка Друга, Первомайське Донецької області;
  • на Новопавлівському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Времівка, Вугледар, Золота Нива, Нескучне, Новопіль, Павлівка, Парасковіївка, Пречистівка Донецької області;
  • на Запорізькому напрямку – з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Білогір’я, Дорожнянка, Залізничне, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новопокровка, Темирівка;
  • на Херсонському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вищетарасівка, Добра Надія, Іллінка Дніпропетровської області; Дудчани, Новоолександрівка, Одрадокам’янка та Томарине Херсонської області

На тимчасово окупованій території Луганської області ворог шукає залишені приватні будинки для заселення в них військовослужбовців, які прибули для поповнення втрат окупаційних підрозділів. В населеному пункті Новоайдар російські загарбники, з метою уточнення інформації про покинуте житло, роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої «адміністрації» для уточнення даних.

Підтверджено ураження підрозділів противника за попередні дні на окупованій території Луганської області. Так, в населеному пункті Мілуватка, Сили оборони України знищили штаб підрозділу російських окупаційних військ. Нині відомо про 30 загиблих та більш як 20 поранених російських загарбників.

В тимчасово окупованому Криму відзначається поступове відновлення руху автомобільного транспорту через Керченський міст. Дозвіл на проїзд через нього мають водії легкових автомобілів після ретельної перевірки. Решта транспортного сполучення здійснюється через поромні переправи.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили 18 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітно-ракетних комплексів противника.

За минулу добу Сили оборони України збили 2 БпЛА типу «Орлан».

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили 3 пункти управління, 19 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, позицію протиповітряної оборони та 2 склади боєприпасів російських окупантів.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024