стрічка

Генштаб просить блогерів не розповідати про неіснуючі конфлікти

16 Вересня 2022, 16:30
Генштаб просить блогерів не розповідати про неіснуючі конфлікти 396
Генштаб просить блогерів не розповідати про неіснуючі конфлікти

Сили оборони під керівництвом Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського роблять все можливе для звільнення української землі від російської окупації та стримування агресора. Деяким блогерам абсолютно точно не слід сьогодні розповідати про неіснуючі конфлікти, що позначається на українських спроможностях та консолідації.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

«Ми керуємося принципом єдиноначальності і не допускаємо всередині військового колективу розколів. Будь-які політичні спекуляції довкола конкретних дій на тому чи іншому напрямку і відверто провокативне намагання втягнути у це вище військово-політичне керівництво держави неприпустимі. 

Єдність і командна робота – запорука нашого успіху! І зрозуміло, що деяким блогерам абсолютно точно не слід сьогодні розповідати про неіснуючі конфлікти, що позначається на наших спроможностях та консолідації», – йдеться у повідомленні.

Ще раз: не треба говорити про те, чого немає і що призводить до суспільного непорозуміння.

Багато вже зробили, але попереду ще більше роботи, яка вимагає взаєморозуміння, довіри і поваги.

Читайте також: На фронті загинув військовий із Деражного

Від солдата, який у цю мить звільняє черговий населений пункт України чи тримає свою ділянку фронту, та командного складу, який працює над розробкою конкретних планів, до Верховного Головнокомандувача, ми об’єднані спільною метою – перемогти кровного ворога!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024