стрічка

Волинські депутати просять заборонити УПЦ МП на території України

15 Вересня 2022, 10:50
Волинська обласна рада підтримала звернення до Верховної Ради України, Кабміну, РНБО та начальника Волинської військової адміністрації про заборону УПЦ МП на території України 945
Волинська обласна рада підтримала звернення до Верховної Ради України, Кабміну, РНБО та начальника Волинської військової адміністрації про заборону УПЦ МП на території України

Волинська обласна рада підтримала звернення до Верховної Ради України, Кабміну, РНБО та начальника Волинської військової адміністрації про заборону УПЦ МП на території України.

Відповідне звернення підтримали 15 вересня на позачерговій 18-й сесії облради восьмого скликання інформують журналісти Район.in.ua.

До слова, Волинь – одна з останніх областей, яка прийняла таке рішення.

Читайте також: У Волинській обласній раді – новий депутат

«В історії Волині це буде знаменитий день. Ми довго йшли до того, щоб ліквідувати ту п’яту колону. В Україні має бути українська церква», – зазначив перед обговоренням Анатолій Вітів, голова постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності.

На сесії також присутній митрополит Луцький і Волинський Михаїл, який подякував народним обранцям і благословив на успішну працю.

Коментар