стрічка

У мережі Район.in.ua запрацювало три нові сайти

02 Серпня 2022, 14:14
Район – життя. 2332
Район – життя.

Три нові медіапроєкти запустили у мережі Район.in.ua. Це – сайти Район.Життя, Район.Закордон та Район.Освіта.

Як розповіли журналісти, ресурси запрацювали у вівторок, 2 серпня.

У мережі кажуть, що з появою нових тематичних сайтів ще більше розширять спектр контенту, який пропонують для читачів. Таким чином бренду Район.in.ua вдасться стати й гіперлокальним, і національними ЗМІ одночасно.

Район.Закордон – це спецпроєкт, який розповість про життя за кордоном, земляків, які мешкають в інших країнах, а також поділиться актуальною інформацією про перетин кордону, зміни в законодавстві тощо.

Район.Життя – видання про стиль життя у сучасній громаді. Сайт розповідає про дозвілля, хобі, подорожі. Ділиться корисними порадами та щоденними добрими новинами. Місія видання – всеохопно висвітлювати життя у містах і селах та сприяти якісним змінам у житті кожного. 

Район.Освіта – сайт про систему освіти в Україні на різних рівнях, про навчання українців за кордоном, про перешкоди, проблеми та здобутки освітнього процесу та людей освіти. Видання об'єднує здобувачів та надавачів освітніх послуг: школярів, студентів, їх батьків, учителів, викладачів, працівників освітніх установ та усіх, кого турбують питання освіти. 

Керівниця Інформаційного агентства Район.in.ua Наталія Голодюк каже, що кожен із нових сайтів – це вимога часу.

«Ми дуже любимо запускати нові проєкти. Не зупиняємось у цьому навіть у такі складні часи. Район.Закордон довгий час існував у нас у форматі фейсбук-сторінки, проте нинішнє різноманіття міжнародних новин потребує більшої уваги та ретельнішого висвітлення. Та ситуація, у якій опинилася нині українська освіта, не залишала нам іншого варіанту, окрім як запустити тематичне медіа. Район.Життя – це проєкт для душі. Для багатьох із нас Район вже давно став частиною життя. Хочемо ще більше розповідати й про життя громад та людей, ділитися перемогами та надихати на нові звершення», – розповіла Наталія Голодюк.

Журналісти запрошують підписатися на фейсбук-сторінки нових проєктів – Район.Закордон та Район.Освіта. Для Район.Життя розвиватимуть інстаграм-сторінку, запуск якої вартує окремої публікації.

Нагадаємо, нещодавно у мережі відкрили Клуб читачів Району. Кожен прихильник може оформити регулярну підписку у ФУНДАТОРСЬКОМУ КАБІНЕТІ. Винагородою за це є можливість читати усі сайти бренду Район.in.ua без реклами.

Довідково: у мережі Район.in.ua працює вже понад 30 видань.

На Волині це – Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.Ковель, Район.Камінь-Каширський, Район.Ківерці, Район.Любомль, Район.ШацькРайон.Горохів, Район.Володимир, Район.Іваничі, Район.Маневичі, Район.Локачі, Район.Любешів, Район.Ратне, Район.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє п'ять сайтів: Район.Острог, Район.Сарни, Район.Дубно, Район.Рівне та Район.Вараш.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз тут працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Бізнес.Район, Район.Медицина, Район.Історія, Район.Культура, Еко.Район, Спорт на районі, Район.Закордон, Район.Життя та Район.Освіта.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024