стрічка

Що подарувати подрузі: найкращі ідеї на різні випадки життя

21 Липня 2022, 13:45
Що подарувати подрузі: найкращі ідеї на різні випадки життя 1549
Що подарувати подрузі: найкращі ідеї на різні випадки життя

Подруга — близька людина, про яку чимало відомо. Тож подарунок для подруги може бути з гумористичним підтекстом, красивим, практичним. Пропонуємо кілька варіантів подарунків на різний смак і гаманець.

Подарунки за інтересами

Як правило, людей об’єднують спільні погляди на життя, обставини й захоплення. Тож якщо з подругою подобається однаковий відпочинок, вибрати вдалий презент не складно. Серед найкращих варіантів, розподілених за ключовими тематичними категоріями:

  1. Читання й творчість. Гарний подарунок — книга. Проте якщо подруга не говорила про те, що саме планує почитати найближчим часом, краще вибрати подарунковий сертифікат. Також підійде альбом з мистецтва, квитки в музей або театр.
  2. Спорт. Новий килимок для йоги, спортивний інвентар для фітнесу й домашніх занять, топ або сумка, пляшка для води, передплата на онлайн-тренування — все це стане гарним варіантом подарунків на різні свята.
  3. Кулінарія. Форми для випічки, набір кухонного приладдя, кухонні ваги, цифровий термометр — варіантів безліч. Якщо подруга — кондитер, то подаруйте їй сертифікат в одну зі спеціалізованих крамниць.
  4. Мода й стиль. Знову ж так, гарною ідеєю стане сертифікат на шопінг. Проте якщо смаки збігаються, можна підібрати шалик, якісні шкіряні аксесуари, красиву шпильку для волосся.

Якщо хочете більше часу провести разом, відправляйтеся в сусіднє місто на пішу екскурсію. Подрузі-інтроверту сподобається передплата на популярний стрімінговий сервіс.

Подарунки за професією

Якщо подруга любить свою роботу, можливо, варто подарувати щось пов’язане з нею? Наприклад, представницям онлайн-професій сподобається сертифікат на проходження практичного курсу. Такий подарунок також стане гарним рішенням, коли подруга мріє змінити звичну діяльність і опанувати певні нові навички.

Знадобляться й класичні речі, як-от: портативний зарядний пристрій, масажер, безпровідні навушники, термос або ланчбокс.

Подарунки за стилем життя

Якщо в подруги недавно з’явилося поповнення в сім’ї, презентуйте щось, що полегшить догляд за немовлям:

  • послуги няні;
  • містку сумку.

Також молодій мамі не слід забувати, що вона неповторна жінка. Тож гарним варіантом стане сертифікат на масаж або візит до косметолога.

Подрузі, котра дотримується принципів усвідомленого споживання, сподобається багаторазова чашка. Її можна брати на прогулянки та в офіс. Спростіть їй шопінг, подарувавши місткий шопер. Додати трохи домашнього затишку можна зі спеціальними кошиками для зберігання. Прихильниці екологічних речей сподобаються ювелірні прикраси з натуральних матеріалів, бамбукові зубні щітки й т. п.

Тож доклавши трохи зусиль і часу вдасться підібрати подарунок, який максимально відповідатиме інтересам і захопленням подруги. Просто не залишайте вибір подарунка на останній момент.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024