стрічка

У Нововолинську викрили серійного злодія

15 Червня 2022, 11:45
У Нововолинську викрили серійного злодія 547
У Нововолинську викрили серійного злодія

Чоловіка підозрюють у вчиненні щонайменше двох крадіжок, поєднаних із проникненням. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

Ще на початку лютого у Нововолинську зловмисник пошкодив вхідні двері магазину квітів та викрав понад 100 троянд, вартістю 12 тисяч  гривень. Про це повідомляє  Сектор комунікації поліції Волинської області на своєму сайті.

Тоді на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці провели необхідні слідчі дії, відомості за фактом крадіжки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що пограбування  скоїв 37-річний раніше судимий житель Нововолинська.

Окрім цього, встановили причетність зловмисника до крадіжки телевізора із квартири 60-річної волинянки, яка трапилася у період з 13 по 14 лютого у Нововолинську.

Після завершення досудового розслідування кримінальні провадження з обвинувальним актом скерують до суду. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі. Слідство триває.

«Нагадаємо: нині крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану – одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання – позбавлення волі від 5 до 8 років», – йдеться в повідомленні.

 

 

Коментар