стрічка

Найбільший акумулятор у захищеному корпусі: що пропонує «бойовий» смартфон від Oukitel

15 Червня 2022, 10:32
Oukitel WP19 Реклама 3743
Oukitel WP19

Заради компактності, продуктивності та широкого функціоналу виробники сучасних смартфонів дуже часто жертвують автономністю та зносостійкістю пристроїв. У звичних обставинах необхідність підзаряджати телефон протягом дня і берегти його від падінь не так складно. 

Проте це може зіграти злий жарт, якщо ви займаєтеся екстремальним спортом далеко від розеток, працюєте на будівництві чи, що більш актуально, знаходитеся в зоні бойових дій.

Компанія Oukitel пропонує універсальний смартфон Oukitel WP19 за прийнятну ціну, що витримає більшість складних умов, в які вас може занести в наш непевний час. Найпомітнішою перевагою ґаджета є найбільший на ринку акумулятор місткістю 21 тисяча мА\год. Попри те, що пристрій укомплектований досить потужним та продуктивним процесором MediaTek Helio G95 та великим FullHD+ екраном, такого акумулятора цілком вистачить на роботу без підзарядки від кількох днів до тижня. 

Виробник обіцяє 36 годин у режимі перегляду відео, понад 120 годин прослуховування музики та стільки ж часу для дзвінків. За допомогою комплектної зарядки смартфон можна буде зарядити до 80% приблизно за три години, що, враховуючи розміри акумулятора, досить швидко.

Звісно, 21 тисяча мА\год не могли вміститися у компактний корпус. Проте, відчутно більші за середньостатистичні розміри виробник зміг подати у стриманій та ергономічній формі. Oukitel WP19 на вигляд все-таки не має нічого спільного з цеглинами, як можна було б подумати, дивлячись на місткість акумулятора. І зовсім не викликає флешбеків про свого ідейного попередника Energizer від Sony, що мав 18 тисяч мА\год і дуже суперечливий дизайн.

Крім цього корпус Oukitel WP19 захищений від зовнішнього впливу за стандартами IP68 та IP69k, що дає можливість смартфону витримувати падіння, удари та короткочасні занурення у воду. Виготовили його з прогумованого пластику та металевих вставок. Пристрій може пережити навіть марш-кидок через болото під час грози. Чохлів він не потребує, а от захисну плівку на екран ви отримаєте від виробника. Зміцнене скло, звісно, важко розбити, але легко подряпати, тому плівка зайвою не буде.

«Фішки» корпусу органічно доповнює і програмне забезпечення. Наприклад, щоб ви не топили телефон просто так, до застосунку камери додали спеціальний режим для зйомки під водою. Він дає можливість керувати камерою за допомогою фізичних кнопок на корпусі. Також є нічний режим з бонусом – можливістю увімкнути камеру нічного бачення. На жаль, бачить вона недалеко, тож ворога в темряви розгледіти не допоможе.

Oukitel WP19 має чотири камери цілком стерпної якості та фронтальну камеру. Основна лінза має 64 мегапікселі і не хапає зірок з неба, але її цілком достатньо, щоб робити фото не лише документів, а й гарних пейзажів. Відео можна знімати навіть в 4К, але краще це робити в комплекті зі штативом, адже стабілізація досить слабка.

Наразі Oukitel WP19 – найкращий варіант, якщо вам потрібен надійний, «безсмертний» та максимально автономний смартфон із хорошою «начинкою», яка впорається з більшістю завдань.   

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024