стрічка

На Закарпатті провайдер транслював пропагандистські російські телеканали

12 Червня 2022, 08:11
Фото з відкритих джерел 352
Фото з відкритих джерел

На Закарпатті заблокували діяльність провайдера кабельного телебачення, якого підозрюють у незаконній ретрансляції вітчизняних телеканалів. 

Про це з посиланням на Управління СБ України в Закарпатській області інформує Суспільне Новини.

Кіберфахівці СБУ встановили, що директор одного із приватних підприємств, що спеціалізується на наданні послуг кабельного телебачення, ретранслював вітчизняні телеканали без укладення договорів на розповсюдження програм мовлення з правовласниками.

А також через супутниковий сигнал транслював, заборонені в Україні згідно з рішеннями РНБО, пропагандистські російські телеканали. Клієнти, що користувалися його послугами, за оплату мали доступ до забороненого російського контенту, — повідомляє Управління СБ України в Закарпатській області.

Правоохоронці провели обшуки за місцем службової діяльності підприємця та вилучили телекомунікаційне обладнання, яке використовувалося для приймання, розподілу та ретрансляції медіаконтенту.

Директора підприємства підозрюють у ретрансляції вітчизняних телеканалів з порушенням суміжних прав. Чоловікові оголошено про підозру, якщо його вину доведуть, то йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024