стрічка

Доставка продуктів з інтернет-гіпермаркету FOZZY по всій Україні

21 Травня 2022, 12:15
Доставка продуктів з інтернет-гіпермаркету FOZZY по всій Україні 1252
Доставка продуктів з інтернет-гіпермаркету FOZZY по всій Україні

Мережа гіпермаркетів FOZZY – це великі магазини продуктів з широким асортиментом товарів, які ми використовуємо кожного дня.

Команда fozzyshop.ua продовжує працювати та забезпечувати українські сім'ї необхідними продуктами та товарами першої необхідності. Замовляючи доставку, ви отримуєте якісні продукти, які ми дбайливо збираємо для вас, навіть якщо фізичного гіпермаркету немає у вашому місті.

Серед доступного за ціною асортименту ви знайдете такі товари як: крупи, миючи засоби, товари для дітей, засоби гігієни, корми для тварин та інше. Ми докладаємо великих зусиль, щоб ви мали можливість кожного дня отримувати якісні товари та сервіс.

Для того, щоб замовити доставку продуктів на Рівненщині, обирайте спосіб «Доставка кур’єром». Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, наразі діє безкоштовна доставка від 250 гривень у місті Рівному та передмісті.

Якщо ви проживаєте на Волині, у Львівській області чи на Закарпатті, ми пропонуємо скористатись доставкою поштовими службами, та забрати замовлення у найближчому відділенні «Нова Пошта».

Як зробити замовлення на нашому сайті:

  • Складайте необхідні продукти та товари у кошик на сайті fozzyshop.ua, це можна зробити цілодобово.
  • Обирайте зручний спосіб доставки: доставка кур’єром або найближче відділення «Нової Пошти» у вашому місті.
  • Сплачуйте за замовлення карткою на сайті або готівкою (для юридичних осіб).

На товари, які ми доставляємо поштовими сервісами, діють деякі обмеження: 

Ми не надсилаємо товари, що потребують особливого температурного режиму під час транспортування, зокрема продукти, що швидко псуються: м’ясо, сир, молочні продукти, овочі, фрукти та ягоди.

FOZZY працює та доставляє необхідні товари та продукти щодня по всій території України.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024