стрічка

Музиканти з Вінниці запалювали в центрі Луцька: гроші передадуть ЗСУ

06 Травня 2022, 12:10
Гурт "Очеретяний кіт" в Луцьку 740
Гурт "Очеретяний кіт" в Луцьку

Фольк-рок-гурт «Очеретяний кіт» з Вінниці влаштував благодійний концерт у Луцьку, щоб зібрати грошей на потреби української армії.

Дійство розпочалося 5 травня о 18:00 і тривало близько двох годин. Виступали музиканти просто неба, на перетині вулиць Лесі Українки та Кривий Вал.

Учасник «Очеретяного кота» Микола Доляк у коментарі Район.Луцьк. сказав, що цього разу приїхали вони на запрошення Волонтерського штабу гуманітарної допомоги «Ангар». Хоча в Луцьку вони – гості часті.

«Нерідко ми виступали в «Кораблику». От були там буквально напередодні повномасштабного вторгнення росії. Нам тут завжди дуже подобається. Це – найпрекрасніше місто», – сказав Микола Доляк.

 

До слова, концерти на підтримку української армії, для гурту не новинка, каже ще один учасник Роман  Кріль. Розповідає, що нещодавно з благодійною метою грали для вінничан. А після Луцька збираються відвідати Трускавець. 

«Але наш розклад може швидко мінятися. Нам можуть передзвонити, мовляв, хлопці ви зараз тут? Так, тут! Поїхали? Поїхали!», – розповідає Роман. 

До слова, гурт Очеретяний кіт, ще з 2014 року їздив підтримувати бойовий дух українських захисників в складі благочиних музичних організацій. Тому й досі, кажуть, намагаються міцно тримати зрою на своєму фронті. 

Нагадаємо, культурні діячі Луцька, а саме Волонтерський штаб гуманітарної допомоги «Ангар» у співпраці із місцевими музикантами створили у центрі міста культурну ініціативу для допомоги українській армії, так званий Музичний батальйон. 

Читайте також: Музичний батальйон: у центрі Луцька збирали кошти на ЗСУ

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024