стрічка

Комендантську годину на великодню ніч ввели по всій Україні

23 Квітня 2022, 15:32
Комендантська година на Великдень 2807
Комендантська година на Великдень

На всій території України ввели комендантську годину на великодню ніч. Це пов'язано з можливими провокаціями з боку окупантів.

Обмеження перебування на вулиці будуть діяти у ніч з 23 по 24 квітня. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у відео на власному телеграм-каналі.

З 7 вечора 23 квітня до 5 ранку 24 квітня Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області закриті для пересування громадян.

В центральній частині країни та західних областях комендантська година почнеться трохи пізніше. Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ закриті з 11 вечора 23 квітня до 5 ранку 24 квітня.

На Великдень починаючи з 5 ранку українці можуть йти до храмів своїх міст та сіл. 

Цьогоріч, як і минулого року, великодні богослужіння пройдуть в онлайн-режимі. У суботу, 23 квітня, о 23:30, кожен охочий може долучитися до богослужіння Православної Церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору в Києві в ефірі національного марафону єдиних новин #UAразом суспільному телеканалі UA:Культура.

О 7:30 ранку 24 квітня кожен зможе подивитись онлайн-трансляцію богослужіння Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві в ефірі національного марафону єдиних новин #UAразом та суспільному телеканалі UA:Культура.

Читайте також: 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024