стрічка

Ще понад 900 переселенців знайшли житло на Волині

09 Квітня 2022, 12:57
Загалом Волинь прийняла понад 53 тисячі осіб 1347
Загалом Волинь прийняла понад 53 тисячі осіб

Понад 900 вимушених переселенців розселили на Волині за останню добу, загалом за час військових дій Волинь прийняла понад 53 тисячі осіб. 

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко на офіційному телеграм-каналі.

Усі люди, які постраждали від війни і змушені були покинути свої домівки забезпеченні житлом, харчуванням та предметами першої необхідності. Діти мають можливість долучитися до дистанційного навчання в освітніх закладах області. 

Працівники органів соціального захисту надають усі можливі консультації щодо оформлення ВПО, грошової допомоги від держави, медичного обслуговування тощо.

З «гарячих точок» України  на Волинь переїхали 8 будинків сімейного типу та прийомних сімей, в яких виховується 34 дитини.

Також в області посилилася 21 сім’я опікунів та піклувальників. Там виховується 35 дітей, позбавлених батьківської опіки.

Наразі на Волині можливо додатково розмістити ще до 7 тисяч осіб.

Волинь також працює в гуманітарному напрямку. Вчора, 8 квітня, з області спрямували 4 гуманітарних вантажі до інших областей.

Зокрема, медикаменти та вироби медичного призначення відправили до Нової Каховки (Херсонська область), Луганська, Волновахи (Донеччина) та одного з військових підрозділів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024