стрічка

«Волиньгаз Збут» дякує клієнтам, які сплатили за газ

05 Квітня 2022, 12:12
газ РЕКЛАМА 673
газ

Понад 180 тисяч споживачів у Волинській області вчасно сплатили за блакитне паливо

ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», дякує 180 760 побутовим клієнтам, які розрахувалися у березні за спожитий природний газ.

Українці розуміють, що оплата комунальних послуг – це не тільки виконання договірних зобов’язань, а також ще один ваш внесок в оборону свого села чи міста і реальна допомога державі під час війни.

Попри війну в країні, найкраще минулого місяця розраховувалися за спожите блакитне паливо жителі Старовижівщини, Камінь-Каширщини та Любешівщини, за що їм окрема подяка. Найменше оплат у перший місяць весни надійшло від мешканців Луцька та Нововолинська. 

У порівнянні з березнем минулого року, рівень оплати за спожитий газ Волинській області впав на 14%. 

Загальний борг побутових споживачів перед ТОВ «Волиньгаз Збут» наразі становить понад 500 млн грн.

Під час дії воєнного стану ТОВ «Волиньгаз Збут» не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Компанія розуміє, що велика кількість українців опинилася у дуже складних життєвих обставинах, і поки не може сплатити за спожитий природний газ. Але споживачі, які в змозі це зробити, мають розрахуватися і підтримати комунальну сферу. 

Безпечно та без комісії сплатити за спожитий газ клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» можуть через онлайн-сервіси: 

Нагадуємо, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон, якщо є прострочена заборгованість за комунальні послуги за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень. Наявність заборгованості буде аналізуватися органами соціального захисту населення в травні поточного року.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024