стрічка

Моя історія війни: українці отримали нову смс-розсилку

04 Квітня 2022, 20:41
Моя історія війни: українці отримали повідомлення від Мінкульту 3318
Моя історія війни: українці отримали повідомлення від Мінкульту

На днях українцям масово розіслали смс-повідомлення з лінком на платформу «Моя війна».

Боятися немає чого, адже ця платформа розроблена за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики. Про це повідомляють фактчекери проєкту «Брехунець»

Користувачі отримали повідомлення з посиланням https://mywar.mkip.gov.ua/. Якщо перейти за ним, кожен українець зможе поділитися своєю історією, розповісти факти і викласти свої особисті переживання стосовно жорстокої і безпідставної війни росії проти України.

«Громадяни всіх країн світу побачать і прочитають ці факти рідними для них мовами і долучаться до підтримки Україні реальними діями. Кожен має що сказати в Україні – кожен буде почутий у Світі!» – йдеться в описі на платформі «Моя війна».

Зараз проєкт – на стадії Beta-тестування. Тут можна публікувати тексти, фото, відео з YouTube. На сайті є відеоінструкція, як додати свою історію і заповнити профіль.

Своїми історіями на платформі «Моя війна» поділилися вже 1137 людей.

Читайте також: Українцям приходять листи з програмою, яка викрадає паролі та файли

 

 ***

Ця публікація підготовлена за підтримки Європейського Союзу. Співпраця автора з Представництвом Євросоюзу в Україні будується на невтручанні в редакційну політику мережі Район.in.ua. Теми, формат, героїв обирає редакція і не погоджує з міжнародними партнерами. Всі матеріали, створені в межах такої співпраці, мають відповідне маркування, а окремі думки, висловлені в матеріалах, їх зміст є виключною відповідальністю авторів і необов’язково відображають погляди Європейського Союзу та його інституцій.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024