стрічка

Хмарні технології з користю для бізнесу: про Azure Stack

04 Квітня 2022, 13:57
Хмарне сховище РЕКЛАМА 924
Хмарне сховище

Інтеграція з хмарними технологіями дозволяє бізнесу швидко масштабувати ІТ-інфраструктуру та гнучко управляти нею. Хмарна платформа Azure Stack з Київстар стає першим доступним в Україні майданчиком, який має сумісну з Microsoft Azure екосистему. Користувачі отримують доступ до великої мережі Azure з усіма її службами та технологічними продуктами, у тому числі з програмним забезпеченням.

Що таке Azure Stack та як нею користуватися

Хмарна платформа Azure Stack створена як сумісний проєкт Microsoft та Київстар. Вона дозволяє розгортати ІТ-інфраструктуру та надає доступ до серверів, які знаходяться на більш потужних ресурсах Microsoft та комерційного ЦОД від Київстар. Користуючись платформою, бізнес може розміщувати інформацію на віртуальних сховищах, відмовившись від дорогого «заліза», та розробляти нові продукти вже у хмарах.

Використання Azure Stack дозволяє розв’язувати такі питання:

  • швидке та стабільне з’єднання з глобальною системою;
  • створення безпечного каналу для обміну даними;
  • використання функціоналу Microsoft з розташуванням сервісів в Україні.

Використання хмарних технологій можливе у багатьох галузях. Фінансовий сектор, медицина, ритейл, виробництво отримують користь від платформи завдяки надійному збереженню інформації та аналітиці.

Переваги Azure Stack

Інтеграція бізнесу з хмарними технологіями Azure Stack дозволяє оптимізувати витрати на обладнання, швидше розробляти та запускати нові технологічні продукти. Серед інших переваг:

  • потужність та можливості масштабування — можна збільшувати потужності та ліквідувати їх за потребою;
  • швидкість та комфорт — Київстар пропонує постійний доступ до мережі та хмарних сервісів;
  • безпечне зберігання інформації — дата-центр, в якому розташовано сервери, має декілька рівнів віртуального та фізичного захисту з можливістю резервного копіювання.

Київстар надає цілодобову технічну підтримку своїм клієнтам. Користувачі платять за послуги за моделлю pay-as-you-go, тобто лише за ті потужності, які реально використовуються.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024