стрічка

Сюжет російських пропагандистів допоміг ЗСУ знищити російський десантний корабель «Орськ»

24 Березня 2022, 16:46
Сюжет російських пропагандистів допоміг ЗСУ знищити російський десантний корабель «Орськ» 3666
Сюжет російських пропагандистів допоміг ЗСУ знищити російський десантний корабель «Орськ»

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко повідомив, що російські пропагандисти з телеканалу «Звезда» де-факто допомогли ЗСУ знищити російський десантний корабель «Орськ» в порту Бердянська.

Про це повідомляє «Детектор медіа».

За словами Дейнеко, у спеціальній номінації «Кацапський пропагандон року – гордість України», переміг Валентін Гвоздєв з телеканалу «Звезда».

«За це він отримує прикордонну відзнаку в конкурсі «Смарагдова ліра», метою якого є утвердження ідеї розбудови незалежної України та пропагування територіальної цілісності нашої Батьківщини. Ми навіть ввели додаткову спеціальну номінацію «Кацапський пропагандон року – гордість України».

А перемагає він з детальним телевізійним сюжетом про великий десантний корабель «Орськ» Чорноморського флоту в порту Бердянська… Бажаємо пропагандону й інших не менш цікавих сюжетів для швидкої перемоги України над рашистами», – написав Дейнеко у фейсбуці.

24 березня ЗСУ в тимчасово захопленому Росією порту Бердянська знищили великий десантний корабель «Орск» Чорноморського флоту окупантів. Також було пошкоджено ще два кораблі ворога, знищено резервуар на 3000 тонн палива. Пожежа перекинулась на склад боєприпасів росіян.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024