стрічка

На Волині дозволили продавати алкоголь

22 Березня 2022, 16:58
На Волині дозволили продавати алкоголь 12995
На Волині дозволили продавати алкоголь

Начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко скасував заборону на торгівлю алкогольними напоями на території області.

Відповідний наказ він підписав 22 березня, передає Район.in.ua.

Документом скасували заборону та дозволили торгівлю алкогольними напоями й речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, на всій території Волинської області.

Водночас заборона торгівлі алкогольними напоями й речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, продовжуватиме діяти у період запровадженої комендантської години.

Начальники районних військових адміністрацій, голова обласної ради, сільські, селищні, міські голови повинні прийняти рішення про скасування заборон на продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої.

«У разі неприйняття відповідних рішень зазначеними посадовими особами підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності застосовувати положення цього наказу», – йдеться у документі.

Нагадаємо, на Волині змінили період дії комендантської години.

Коментарі
22 Березня 2022, 18:05
нехай би дозволили продавати тільки на розлив , в барах та ресторанах до 20-00...зі забороною продавати на винос, пяним, людям у формі та зі зброєю...
Коментар