стрічка

SPAR засуджує неспровоковану агресію російських військ проти України

15 Березня 2022, 20:33
SPAR засуджує неспровоковану агресію російських військ проти України 2262
SPAR засуджує неспровоковану агресію російських військ проти України

Як мережа, що працює в Україні понад 20 років, SPAR повністю солідарний з народом України та нашими українськими друзями і колегами SPAR. 

SPAR найрішучішим чином засуджує неспровоковану агресію російських військ проти України та її народу.

Пріоритетом від самого початку була активна взаємодія зі SPAR Україна та партнерами SPAR в інших країнах для швидкого надання необхідної підтримки та гуманітарної допомоги громадянам України в умовах цієї гуманітарної кризи, що тільки загострюється. 

Ці безпрецедентні транскордонні зусилля SPAR завершилися скоординованою доставкою 60 тонн життєво важливої ​​гуманітарної допомоги, медичних та продовольчих товарів до спеціалізованого розподільчого центру SPAR Україна в м. Луцьку, і ще 120 тонн повинні бути доставлені цього тижня. Ці життєво важливі запаси розподіляються серед партнерів з надання екстреної допомоги на місцях в Україні та підуть на задоволення нагальних потреб тисяч українців, які потребують їжі та медичної допомоги.

На додаток до прямих дій, SPAR International розпочали міжнародну кампанію із залучення коштів на підтримку гуманітарної роботи Malteser International (Мальтійський Орден), а також окремі організації SPAR з різних країн зробили додаткові значні пожертви до фондів екстреної допомоги, включаючи UNICEF і Червоний Хрест.

Важливо прояснити, що SPAR – це міжнародне добровільне об’єднання роздрібних та оптових мереж, що складається з незалежних приватних підприємств, із децентралізованою структурою. SPAR International не має інвестицій, активів чи власності у капіталі в росії, а також не володіє і не керує жодними магазинами в росії. Магазини SPAR в росії є приватними незалежними підприємствами, якими управляють місцеві юридичні особи.

Водночас SPAR International припинили все постачання продукції та ділові операції з юридичними особами в росії після вторгнення російських військ в Україну. Крім того, партнери SPAR по всій Європі прийняли рішення вилучити російську продукцію з продажу і, своєю чергою, активно працюють над тим, щоби закуповувати більше продуктів від українських компаній і постачальників.

SPAR Україна – це незалежне місцеве підприємство, яке здійснює господарську діяльність на території України та не має жодних зв’язків (фінансових, господарських тощо) з росією.

SPAR зосереджує всі зусилля на відчутних діях для допомоги народу України шляхом безперервного та постійного постачання необхідного гуманітарного вантажу нашій мережі партнерів з надання допомоги в Україні та в сусідніх країнах Європи. 

Ми віримо у перемогу України і сподіваємося на якнайшвидше припинення цієї жорстокої війни. 

Слава Україні!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024