стрічка

Волинь отримала гуманітарну допомогу: куди її направлять

15 Березня 2022, 13:43
Фото ілюстративне 1145
Фото ілюстративне

На Волинь приїхали п'ять вантажівок та 11 мікроавтобусів з гуманітарною допомогою.

Про це повідомив очільник Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

На Волині прийняли та розсортували п'ять вантажівок і 11 мікроавтобусів з різноманітною гуманітарною допомогою. Надійшли: продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг і взуття, товари для дітей та військових. 

Відправили чотири багатотонні вантажі (продукти харчування для дорослих та дитячі продуктові набори, засоби гігієни, памперси, вологі та сухі серветки, побутова хімія, товари широкого вжитку, одяг та взуття, ковдри, постільна білизна) до міста Знам'янськ Кіровоградської області, Макарівської територіальної громади (Київська область), Полтавщину та  до Рокитнянської тергромади, що на Київщині.  

Та спрямували чотири вантажі до військових частин в різних областях (військовий та камуфляжний одяг, термобілизна, взуття, пристрої для заряду електричних акумуляторів, спальні мішки, каремати, матраци, сучасні кишенькові  та налобні  ліхтарі, павербанки, тактичні рукавиці)

В області прийняли та облікували три медичних вантажі з Швейцарії, Польщі (ліки) і Німеччини (УЗД-апарат для дослідження судин). 

Відправили два вантажі з медикаментами та виробами медичного призначення до Харківської і Київської областей. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром