стрічка

У Волинській та Рівненській областях є велика загроза проникнення ворожих диверсантів

15 Березня 2022, 11:38
Загроза диверсій 15945
Загроза диверсій

У Волинській та Рівненській областях є велика загроза проникнення ворожих ДРГ.

Про це поінформував в ефірі 24 каналу радник глави МВС України Вадим Денисенко.

Він висловив думку, що найближчими днями побачимо продовження того ж самого характеру дій, що й наразі – це обстріли з боку рф і спроби якихось проривів.

«Єдиний виняток – це Волинь, де є велика загроза проникнення ДРГ. З того, що ми розуміємо, і з того, що ми бачимо… білоруські війська й особисто Лукашенко, швидше за все, намагаються зробити все від себе залежне, щоб не вступити у прямий контакт. Але існує дуже велика загроза проникнення ДРГ і створення ДРГ на території Волинської й Рівненської областей», – поінформував він.

Відповідаючи на запитання, він зазначив, що у МВС розуміють, де можуть ці ДРГ проходити й що вони планують робити.

«У цілому для нас тут немає якихось несподіваних речей, тому характер дій і що вони (ДРГ – ред.) можуть робити більш-менш зрозумілий. Але ключова історія – це їхня кількість. Тобто, їх просто може бути достатньо багато. Але там накопичено достатньо сил і це достатньо великі українські сили», – сказав Денисенко.

Окремо він заявив, що паралельно необхідно також говорити про дипломатичний фронт.

Також радник глави МВС звернувся до всіх громадян України щодо різних постів у соцмережах про те, що відбувається на різних вулицях деяких міст, загорянь чи влучень ракет.

«У мене прохання до всіх – оці 20 лайків, які ви отримаєте у своєму телефоні, не коштують цього. Тому що існує вірогідність, що завдяки вашим геолокаціям, повідомленням ворог може потім скоригувати вогонь. Тому ви наражаєте на небезпеку інших людей, себе, тому що ви тут живете», – зазначив він.

Він закликав громадян почекати пару годин після того, як вони зафіксували певні події, а потім вже викладати ці матеріали в інтернет.

«Нічого від цього (очікування – ред.) не станеться... не треба вам виставляти ці фото і ці пости (одразу – ред.). Поставте їх трошки пізніше», – сказав Денисенко.

Читайте також: Ситуація щодо російського вторгнення в Україну 15 березня

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024