стрічка

Погуляйко запевняє, що допомога з-за кордону їде на Волинь безперешкодно

12 Березня 2022, 17:55
Погуляйко запевняє, що допомога з-за кордону їде на Волинь безперешкодно 2121
Погуляйко запевняє, що допомога з-за кордону їде на Волинь безперешкодно

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко запевняє волонтерів та благодійні фонди, що гуманітарна допомога проїжджає на Волинь «зеленими коридорами».

Про це він сказав у відеозверненні 12 березня.

Посадовець каже, що жодних дозволів Волинської військової адміністрації для цього не треба. Натомість порядок проїду визначено рішеннями Уряду.

«Певні групи товарів, наприклад, транспортні засоби, паливо, будівельні та хімічні матеріали, можуть бути визнані гуманітарню допомогою тільки за рішенням голови воєнної адміністрації. При перевезенні цих груп товарів через митний кордон України до декларації треба додати відповідне рішення голови воєнної адміністрації», – зазначив Погуляйко.

За його словами, щоб отримати документ треба звернутися у Луцьку міську раду, районну адміністрацію або воєнну адміністрацію області. Такі розпорядження видаються щодня по кілька разів. Погуляйко наголосив, що ця інформація доведена до митної та прикордонної служби.

Також він детально розповів про виїзд за кордон водіїв віком 18-60 років, запевнивши, що система працює задля запобігання зловживанням.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024