стрічка

АТ «Волиньгаз» продовжує працювати та відновлює роботу в звичному режимі

10 Березня 2022, 17:07
АТ «Волиньгаз» продовжує  працювати та відновлює роботу в звичному режимі 1014
АТ «Волиньгаз» продовжує працювати та відновлює роботу в звичному режимі

Зараз у непростий для всіх нас час війни з російськими окупантами працівники АТ «Волиньгаз» злагоджено та відповідально виконують свою роботу.

Про це Бізнес.Район повідомляють у пресслужбі товариства.

Фахівці газорозподільної компанії відсьогодні знімають показники лічильників газу, виконують інвестиційну програму в частині встановлення та заміни лічильників для того, щоб забезпечити повірку лічильників. Також відновлюють  роботи з повірки лічильників.

Бригади аварійно-диспетчерської служби працюють 24/7 та оперативно реагують на виклики.

Зауважимо, що АТ «Волиньгаз»  як підприємство критичної інфраструктури не припиняло свою роботу та постійно забезпечує доставку газу на території Волинської області.

Газова компанія й надалі допомагає  Збройним силам України, теробороні та волонтерам.

Підтримуймо разом військових, один одного та економіку нашої рідної України!

«АТ «Волиньгаз» продовжує працювати в умовах воєнного стану. Наші фахівці виконують свої обов'язки, аби у ваших оселях  було безперебійне  газопостачання. Компанія просить своїх клієнтів, по можливості, вчасно сплачувати послугу розподілу газу.

Своєчасна оплата послуги доставки газу нашими споживачами гарантує утримання газорозподільних мереж та обладнання на них у належному стані в цей складний для нас усіх час», -  наголошує технічний директор АТ «Волиньгаз» Дмитро Кукоба.

Воєнний стан не звільняє громадян від плати за комунальні послуги. Уряд прийняв рішення, яке забороняє нарахування та стягнення штрафів, пені, річних відсотків у разі несвоєчасної або неповної оплати житлово-комунальних послуг населенням.


 Разом з вами підтримуємо економіку нашої України!

 Допоможуть з розрахунками сервіси 104.ua:

 Оновлений додаток 104.ua:

чат-бот 7104ua в Телеграм https://t.me/ua7104_bot

Можна також сплатити через платіжні системи Portmone чи iPay.ua,  в будь-якому відділенні банку, Укрпошти або через  термінали самообслуговування.

Читайте також: «Волиньгаз» активно допомагає теробороні та військовим

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024