стрічка

Як Волинь 8 березня допомагала наблизити перемогу

08 Березня 2022, 19:52
Допомога 1194
Допомога

На Волині 8 березня прийняли десять вантажних автомобілів, сім мікроавтобусів з гуманітарною та п'ять авто з медичною допомогою. Загалом 220 тонн вантажів.

Про це інформує Координаційний центр Волині.

Гуманітарні вантажі з продовольством, речами першої потреби, одягом та взуттям, медикаментами для дорослих і дітей, питною водою, засобами гігієни тощо доправили до Полтавської, Київської, Харківської, Сумської областей. 

До військових підрозділів, в тому числі і за межами області, спрямували амуніцію (каски, камуфляжний одяг, термобілизну, взуття, сумки тактичні, наколінники, захисні окуляри, індивідуальні перев'язувальні пакети), а також медичні засоби, індивідуальні перев’язувальні пакети, генератори, побутові речі. 

Відправили шість великих вантажів з медикаментами та виробами медичного призначення до міст Боярка, Ірпінь, Буча, що на Київщині, та у Дніпро.

Допомога призначається як цивільним лікарням, так і військовим підрозділам. 

Формуються до відправки також кілька гуманітарних вантажів загальним тоннажем 300 тонн. Це – борошно, овочі, готові харчові продукти, консервація, засоби гігієни і побутова хімія, харчування і товари для дітей, взуття, одяг, ковдри, постільна білизна, інші побутові речі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024