стрічка

На Волині понад 22 мільйони гривень спрямували на оборону

01 Березня 2022, 11:35
На Волині понад 22 мільйони гривень спрямували на оборону 1098
На Волині понад 22 мільйони гривень спрямували на оборону

Пленарне засідання чергової 13 сесії тривало у режимі ZOOM-конференції. Найперше обранці громад виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання загиблих в українсько-російській війні. 

Перешкодою у роботі сесії 1 березня не стала навіть повітряна тривога. Про це повідомили у Координаційному центрі Волині.

Головним питанням порядку денного було спрямування додаткових коштів на першочергові потреби краю у період воєнного стану. За результатами голосування депутати виділили на це майже 22,5 мільйона гривень.

З них понад 17,5 мільйона підуть на фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області. 

Кошти призначили на зміцнення матеріально-технічного та ресурсного забезпечення ТрО і посилення антидиверсійної боротьби. У зв’язку з чим,  депутати також затвердили зміни до згаданої програми. 

Також майже три мільйони гривень додали на реалізацію Комплексної регіональної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. 

«Голова обласної ради Григорій Недопад подякував депутатам за оперативність рішень та активність і не лише депутатську, а й громадянську», – йдеться у повідомленні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024