стрічка

Якими фейками атакували українців загарбники і пропагандисти

25 Лютого 2022, 00:38
Фейки та пропаганда 555
Фейки та пропаганда

Вороги поширюють десятки фейків, щоб посіяти паніку і дискредитувати українські збройні сили. 

Усі побрехеньки ми не встигаємо спростовувати, але розкажемо, про що основне брехали 24 лютого.

  • - Брешуть про те, що наші військові здаються, тікають і що українські військові здаються. Московити називають конкретні бригади. Не вірте. Це неправда! Українські воїни - наш щит проти ворога! Зброю складають тільки московити. 
  • - Брешуть про те, що українські сили зазнавали великих втрат. Насправді великі втрати несуть загарбники. На жаль, в українського війська теж є втрати, але не такі, про які брешуть пропагандисти. Цю інформацію нам підтверджують як офіційні джерела, так і наші джерела серед військових.
  • - Брешуть про те, що українська влада - Зеленський, Офіс і міністри повтікали. 
  • - Роблять інфовкиди про те, що вибухи будуть через 10-20-30 хвилин. Будь ласка, не поширюйте інформацію, яка не має джерела. 
  • - Брешуть про те, що українці самі себе обстрілюють, що ВСУ обстрілює мирне населення. Це цинічна брехня, на яку здатна тільки московія.
  • - Брешуть про те, що українські військові здають позиції. Як бачимо, бліцкриг провалився у московитів. Саме завдяки нашим військовим. 
  • - Брешуть про те, що будуть відключені будь-які засоби зв’язку: мобільний зв’язок, інтернет. Натомість попри запеклі бої і напади, зв’язок в Україні є. Більше того, усі мобільні оператори підтримали українських абонентів і забезпечили можливістю здійснювати дзвінки та виходити в інтернет. 
  • - Придумують «новини» і ілюструють їх фотографіями з 2014 року. 
  • - Брешуть ще багато про що. Якщо потрібно щось розібрати детально, пишіть у коментарях. Надсилайте нам сумнівні повідомлення на перевірку.

Будь ласка, не читайте ворожі сайти та телеграм-канали. Бережіть себе і близьких. Допомагайте  наший воїнам.

***

Ця публікація підготовлена за підтримки Європейського Союзу. Співпраця автора з Представництвом Євросоюзу в Україні будується на невтручанні в редакційну політику мережі Район.in.ua. Теми, формат, героїв обирає редакція і не погоджує з міжнародними партнерами. Всі матеріали, створені в межах такої співпраці, мають відповідне маркування, а окремі думки, висловлені в матеріалах, їх зміст є виключною відповідальністю авторів і необов’язково відображають погляди Європейського Союзу та його інституцій.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024