стрічка

У Рівному водій автівки збив мотоцикліста та втік з місця аварії

18 Лютого 2022, 13:49
У Рівному водій автівки збив мотоцикліста та втік з місця аварії 577
У Рівному водій автівки збив мотоцикліста та втік з місця аварії

Повідомлення, що медики «швидкої» виїхали на виклик про травмованого у ДТП мотоцикліста на вулиці Романа Шухевича у Рівному, надійшло до поліції сьогодні, 18 лютого, о 09:05. 

Патрульні поліцейські за отриманою інформацією про причетного до автопригоди транспортного засобу, водій якого втік, оперативно встановили його місце знаходження. Виявили авто у дворі будинків за місцем проживання 66-річного кермувальника. Він пояснив, що через стресову ситуацію і раптове погіршення стану здоров’я поїхав додому, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини. 

За результатами огляду місця дорожньо-транспортної пригоди слідчий Рівненського районного управління поліції встановив, що водій автомобіля «Audi», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із мотоциклом. 

Потерпілого 24-річного водія двоколісного транспортного засобу доставили до лікарні, де він проходить обстеження. Наразі у нього діагностували перелом ноги. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування.У рамках кримінального провадження в обох водіїв будуть відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. 

Читайте також:  Рівнянин попався на крадіжці грошей

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024