стрічка

Уродженець Рожищенщини розсекретив стосунки із редакторкою Української правди

16 Лютого 2022, 11:15
Микола Давидюк та Севгіль Мусаєва у Шацьку 13216
Микола Давидюк та Севгіль Мусаєва у Шацьку

Відомий український політолог Микола Давидюк, що родом з Переспи Рожищенської громади, опублікував світлину поцілунку із редакторкою всеукраїнського видання «Українська правда» Севгіль Мусаєвою.

Фото чоловік розмістив на своїй сторінці у фейсбуці 15 лютого, позначивши кохану. Про це пише Район.Рожище.

«А не в свято, фото коханих постити можна?!?? love you. ps: фото ще з літа, Шацьк. нині в Києві», – коротко написав Микола Давидюк.

З коментарів під світлиною зрозуміло, що пара тривалий час не афішувала своїх стосунків. Тож не дивно, що численні друзі обох взялися щиро вітати закоханих.

«Нарешті, а то не сила вже було триматись», – написала відома українська телеведуча, вдова засновника «Української правди» Мирослава Гонгадзе.

«Ще таких безпечних поцілунків не бачив», – прокоментував знаний український співак Олександр Положинський, додавши, що тішиться за закоханих.

Довідково: Микола Давидюк народився 18 липня 1988 року у селі Переспа. Навчався у Національному педагогічному університеті імені Драгоманова за спеціальністю «Іспанська мова та зарубіжна література». Український політолог, автор книг «Як працює путінська пропаганда» та Як зробити Україну успішною». Увійшов до списку «Люди НВ 2021. Історії українців, які рухають країну вперед просто зараз». Двічі балотувався до Верховної Ради. 

Севгіль Мусаєва народилася 18 червня 1987 року у місті Джума в Узбекистані, згодом переїхала з родиною до Криму. Навчалася в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Українська журналістка, з 2014 року – головна редакторка онлайн-видання «Українська правда». Шість разів отримувала премію для журналістів, які спеціалізуються на темах економіки, суспільства, культури і стилю життя, PRESSZVANIE.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024