стрічка

На ремонт медфаку Лесиного вишу обіцяють вибити майже 13 мільйонів гривень

28 Січня 2022, 19:04
Анатолій Цьось 448
Анатолій Цьось

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки до початку наступного навчального року планують завершити ремонт медичного факультету.

Про це журналістка Район.Луцьк дізналася на пресконференції ректора Анаталія Цьося 28 січня.

За словами Анатолія Цьося, проєкт майбутнього приміщення факультету, який розмістили на третьому поверсі корпусу «С», уже повністю готовий. Наразі він пройшов попередній розгляд на конкурсі Державного фонду регіонального розвитку та рекомендований до фінансування. На його втілення мають виділити 12,8 мільйона гривень.

«За цю суму ми повністю замінимо підлогу, стелю, двері, відремонтуємо стіни. Крім того, там замінять стояк, який іде на весь корпус. Встановимо нові меблі, які відповідають стандартам для медичного факультету. Це буде капітальний ремонт усього поверху», – розповів ректор.

За словами проректора Вадима Ульянова, зараз триває підготовка документів до акредитації медичного факультету. Окрім того, після завершення ремонту третього поверху там облаштують сучасні лабораторії, зокрема віртуальної анатомічної візуалізації та віртуальної фізіології з відповідним програмним забезпеченням.

Читайте також: У двох гуртожитках ВНУ планують встановити автоматичну пожежну сигналізацію

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024